Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της φιέστας


Το πρόγραμμα της φιέστας για την απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Αναλυτικότερα:
Την Κυριακή, 2 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ η φιέστα για την απονομή του Κυπέλλου του Πρωταθλητή Ελλάδος της περιόδου 2009 – 10 στον Παναθηναϊκό. Για την είσοδο των φιλάθλων θα ισχύσουν τα ακόλουθα:
• Οι κάρτες διαρκείας και οι θέσεις στις οποίες αντιστοιχούν ισχύουν κανονικά και κάτοχοί τους θα εισέρχονται στις θύρες με την επίδειξη της κάρτας τους.
• Για όλες τις υπόλοιπες θέσεις του Σταδίου θα τυπωθούν αντίστοιχες προσκλήσεις, οι οποίες θα διατίθενται από τις boutique του Παναθηναϊκού, αλλά και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Για το πρόγραμμα της δωρεάν διάθεσης των προσκλήσεων (κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί το ανώτατο μέχρι 5 προσκλήσεις) θα εκδοθεί αύριο σχετική αναλυτική ανακοίνωση.
Το πρόγραμμα της φιέστας
• Οι πύλες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 17:30. Στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, αλλά και να προμηθευτούν τη φανέλα με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό που έχει πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την adidas ειδικά για το double.
• Οι δραστηριότητες εντός αγωνιστικού χώρου θα ξεκινήσουν στις 19:30 με τη βράβευση του Τζιμπρίλ Σισέ, ως πρώτου σκόρερ του Πρωταθλήματος από την adidas.
• Θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας μεταξύ δύο μικτών ομάδων που θα αποτελούνται από τους ποδοσφαιριστές της νταμπλούχου ομάδας 2009-10 και από Παναθηναϊκούς All Stars.
• Εκλέκτορας των All Stars θα είναι ο Ά Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, κ. Αντώνης Αντωνιάδης.
• Την Τετάρτη, 28 Απριλίου θα ανακοινωθούν οι All Stars και οι συνθέσεις των δύο ομάδων.
• Μετά τη λήξη του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί σε δύο ημίχρονα των 20΄, θα γίνει η απονομή του Κυπέλλου του Πρωταθλητή στην ομάδα.
• Την εντυπωσιακά σχεδιασμένη είσοδο και παρουσίαση ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου θα συνοδεύσουν ειδικά videos με αναφορές στην πορεία της ομάδας.
• Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος γύρος του θριάμβου, ενώ στο τέλος θα μοιραστούν στις κερκίδες δώρα όπως μπάλες και φανέλες υπογεγραμμένες από όλα τα αστέρια της ομάδας.
Περιμένουμε όλους τους φιλάθλους μας να δώσουν το παρών σε μια ζεστή, Παναθηναϊκή βραδιά προκειμένου να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη μεγάλη επιτυχία του Παναθηναϊκού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...