Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Οι παίκτες της πράσινης φιέστας

Ο Μίμης Δομάζος και ο Γιώργος Καραγκούνης επέλεξαν τους παίκτες  που θα αποτελέσουν τις ομάδες οι οποίες θα αγωνιστούν μεταξύ τους στο διπλό που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της φιέστας για την  απονομή του πρωταθλήματος την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Η εκδήλωση είχε πολλά πειράγματα από τους δύο ... εκλέκτορες, ενώ σε αυτά συμμετείχε και ο Αντώνης Αντωνιάδης ο οποίος ήταν σε ρόλο ... επιτηρητή. Την προσεχή Κυριακή λοιπόν παίκτες του τριφυλλιού που έχουν αγωνιστεί παλαιότερα και έχουν σηκώσει τίτλους θα μετέχουν σε δύο ομάδες οι οποίες συνδυάζουν το χθες με το σήμερα και το αύριο του Παναθηναϊκού.

Ποιές είναι οι δύο ομάδες:

Οι «άσπροι» που  επέλεξε ο Μίμης Δομάζος: Τζόρβας, Οικονομόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Βονόρτας, Βύντρα, Καντέ, Σεϊταρίδης, Δάρλας, Μπιάρσμιρ, Πατσιαβούρας, Αθανασόπουλος, Σιμάο, Μαραγκός, Κλέιτον, Λιβαθηνός, Μαρίνος, Αντωνίου, Σισέ, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Ρουκάβινα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ρότσα.

Οι πράσινοι που επέλεξε ο Γιώργος Καραγκούνης: Καρνέζης, Κωνσταντίνου, Βάντσικ, Ταράσης, Σαριέγκι, Αποστολάκης, Χένρικσεν, Σπυρόπουλος, Γκάμπριελ, Καψής, Γονιός, Ζάετς, Νίνης, Κατσουράνης, Φραντζέσκος, Φυλακούρης, Νιόπλιας, Μαρίνος, Μαυρίδης, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Βαζέχα και Σαραβάκος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...