Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Champions League: Βγαίνει ο πρώτος φιναλίστ


Ο πρώτος φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ βγαίνει το βράδυ της Τρίτης στο «Ζερλάν». Η Λιόν υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου (21:45, MEGA) με στόχο να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε στην Γερμανία την προηγούμενη εβδομάδα.
Οι «λιονέ» είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν το σαββατοκύριακο, αφού ο αγώνας τους για το πρωτάθλημα αναβλήθηκε για να πάρει ανάσες η ομάδα. Ο Κλοντ Πιέλ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τουλαλάν που αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι, ενώ τραυματίας είναι ο Μποντμέρ.
Όλοι στην γαλλική πόλη ζουν και αναπνέουν για την συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού είναι η μεγάλη ευκαιρία η ομάδα να γράψει ιστορία και να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Μπάγερν από την πλευρά της είδε να αφήνει δύο βαθμούς στην έδρα της Γκλάντμπαχ και πλέον η Σάλκε την έπιασε στην πρώτη θέση, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της Bundesliga, έχοντας πάντως το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.
Στα αγωνιστικά ο Λουίς Φαν Γκάαλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Φρανκ Ριμπερί και Ντάνιελ Πράνιτς, ενώ ο Τίμοστσουκ έμεινε στο Μόναχο λόγω στομαχικών διαταραχών. Επίσης, αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμο κάνει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αφού Ντεμικέλις και Βαν Μπούιτεν αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Αυτή θα είναι η όγδοη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων με τους Βαυαρούς να έχουν ισχνό προβάδισμα (3 νίκες εναντίον 2 της Λιόν). Στο όριο των καρτών από πλευράς Λιόν είναι οι Σισοκό, Γκοναλόν, Ντελγκάδο, Κάλστρομ, Κρις και Πιάνιτς, ενώ για την Μπάγερν κανένας παίκτης δεν διατρέχει κίνδυνο. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ελβετός Μάσιμο Μπουσάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...