Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Ζωντανός για δεύτερη θέση έμεινε ο ΑΠΟΕΛ, «καίγοντας» την Ανόρθωση

Ζωντανός στο κυνήγι της 2ης θέσης παρέμεινε ο ΑΠΟΕΛ, που επικράτησε 1-0 της Ανόρθωσης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ, βάζοντας παράλληλα τέλος στις ελπίδες της «κυρίας» για την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας Κύπρου.

ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 1-0 (78' Σολωμού)

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Χιώτη να έχει αρκετή δουλειά. Η πρώτη καλή στιγμή για την Ανόρθωση ήταν στο 1ο λεπτό, αλλά το σουτ του Μάντζιου κατέληξε άουτ, ενώ στο 7' ο Χιώτης απέκρουσε δύσκολα το πλασέ του Μιγκέλ.

Στην επανάληψη οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει στα χέρια του τα ηνία του αγώνα και να πιέζει για το γκολ. Στο 78ο λεπτό, ο Πίντο πάσαρε για τον Σολωμού, που αντικατέστησε τον Κοσόφσκι στο 73', και εκείνος με πλασέ έκανε το 1-0.

Η κυρία δεν μπόρεσε να απαντήσει στο τελευταίο δεκάλεπτο και γνώρισε την ήττα, αποχαιρετώντας το όνειρο του τίτλου, καθώς έμεινε στο -7 από την 1η Ομόνοια, που με νίκη επί του Απόλλων την Κυριακή θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.
Κυριακή 25 Απριλίου (4η αγωνιστική)

17:30 Ομόνοια – Απόλλων Λεμεσού
Πλέι άουτ: Νίκες για Δόξα και Ερμή

Εύκολο απόγευμα είχε η Δόξα Κατωκοπιάς, που επικράτησε με 2-0 του Αρη στη Λεμεσό για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ. Το σκορ άνοιξε ο Σερένο στο 21ο λεπτό και στο 78’ ο Ενρίκε έκανε το 2-0. Στον άλλο αγώνα, ο Ερμής Αραδίππου κέρδισε με 1-0 την ΑΕ Πάφο, με τον Ζοεάνο να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 69’'

Να θυμίσουμε ότι και οι δύο αγώνες είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, καθώς ο Αρης υποβιβάστηκε, ενώ οι άλλοι τρεις θα αγωνίζονται και την επόμενη σεζόν στην Α' κατηγορία.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ

Σάββατο 24 Απριλίου
Αρης Λεμεσού – Δόξα Κατωκοπιάς 0-2 (21' Σερένο, 78' Ενρίκε)
Ερμής Αραδίππου – ΑΕ Πάφος 1-0 (69' Ζοεάνο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...