Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Φλερτ με Μαρτσένα

Μια δοκιμασμένη λύση από τα ισπανικά γήπεδα εξετάζει και πάλι ο Παναθηναϊκός για τη θέση του στόπερ. Οι «πράσινοι» φέρονται αποφασισμένοι να αναθερμάνουν το φλερτ με τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό της Βαλένθια, Κάρλος Μαρτσένα, με τον οποίο είχαν ασχοληθεί και το περασμένο καλοκαίρι. Ο Μαρτσένα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012, αλλά η Βαλένθια δύσκολα θα τον κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα περίοδο. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «SuperDeporte», η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να προσφέρει ένα τέτοιο ποσό. Επίσης, η αγγλική εφημερίδα «Daily Record» έγραψε χθες ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάζει τον 28χρονο θηριώδη κεντρικό αμυντικό της Ρέιντζερς, Μαντίντ Μπουχέρα.

«Στρατηγός» VS Καραγκούνη
Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από σήμερα οι προσκλήσεις για τη φιέστα της Κυριακής στο Ολυμπιακό Στάδιο (19.00). Χθες έγινε από τους Μίμη Δομάζο και Γιώργου Καραγκούνη η επιλογή των δύο ομάδων που θα τεθούν... αντιμέτωπες υπό την εποπτεία του Αντώνη Αντωνιάδη. Ο Δομάζος πήρες τους «πράσινους», που θα είναι οι: Κωνσταντίνου, Βάντσικ, Καρνέζης, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Γκάμπριελ, Ταράσης, Καψής, Γονιός, Αποστολάκης, Χένρικσεν, Κατσουράνης, Νίνης, Φρατζέσκος, Λιβαθηνός, Φυλακούρης, Νιόπλιας, Αντωνίου, Ζάετς, Χριστοδουλόπουλος, Βαζέχα, Μαυρίδης, Πετρόπουλος. Ο Καραγκούνης πήρε τους «άσπρους», που θα είναι οι: Οικονομόπουλος, Τζόρβας, Γκαλίνοβιτς, Δάρλας, Βύντρα, Καντέ, Σεϊταρίδης, Μπιάρσμιρ, Βονόρτας, Αθανασόπουλος, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Μαρίνος, Κλέιτον, Ρότσα, Μαραγκός, Σισέ, Σαλπιγγίδης, Ρουκάβινα, Λέτο.

«Είναι τεράστια τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα σε δύο τεράστιες μορφές της ιστορίας του Παναθηναϊκού» τόνισε ο Γιώργος Καραγκούνης, για να του πει ο Μίμης Δομάζος: «Εμείς ευχαριστούμε, που μπορούμε και μιλάμε και περπατάμε με το κεφάλι ψηλά μετά από έξι χρόνια. Μακάρι να συνεχίσετε έτσι». Δεν έλειψαν, βέβαια, και τα πειράγματα: «Οποιον και να πάρεις, θα χάσεις» είπε ο «στρατηγός» στον Καραγκούνη. Για τον Ρότσα είπε: «Απαγορεύεται να πάρει το 10, θα το πάρω εγώ», ενώ για τον Νιόπλια: «Να τον πάρει ο Καραγκούνης γιατί θα είμαστε στο ίδιο ύψος». Ο Καραγκούνης του απάντησε: «Μα, δεν πήρες ούτε τον Νιόπλια ούτε τον Αντωνίου», για να λάβει την... πληρωμένη απάντηση: «Πάρε τους εσύ να σου κάνουν και καμιά μεταγραφή».

- Χθες η ομάδα έδωσε φιλικό παιχνίδι με το Αιγάλεω στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.
ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΤΩΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...