Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Παναθηναϊκός και Σισέ σάρωσαν και στα βραβεία των κορυφαίων της χρονιάς


Σε μία εκδήλωση γεμάτη αστέρια, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, βραβεύτηκαν το βράδυ της Κυριακής οι καλύτεροι του φετινού μαραθωνίου της Σούπερ Λίγκ. Η διοργανώτρια αρχή και το συνδρομητικό κανάλι πήραν αυτή την πρωτοβουλία και μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων αναδείχθηκαν οι καλύτεροι της σεζόν 2009-2010.
Ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση. Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού επιστρέφει στο σπίτι του με τρία βραβεία (στην καλύτερη 18άδα, πρώτος σκόρερ και πολυτιμότερος παίκτης).
Εκτός του Σισέ πάντως, ακόμα έξι συμπαίκτες παίκτες των «πράσινων» βραβεύτηκαν (στην καλύτερη 18άδα), ενώ καλύτερος προπονητής αναδείχθηκε ο Νίκος Νιόπλιας. 
Ειδική αναφορά έγινε και στον αδικοχαμένο Αντόνιο Ντε Νίγκρις, τον Μεξικάνο επιθετικό της Λάρισας, που στις 16 Νοεμβρίου του 2009 άφησε την τελευταία του πνοή, προδομένος από την καρδιά του.

Στην καλύτερη 18άδα συμπεριλήφθηκαν οι εξής: Αντώνης Νικοπολίδης, Μιχάλης Σηφάκης, Φερέιρα Ντουγκλάο, Λουκάς Βύντρα, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πάμπλο Γκαρσία, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Βλάνταν Ιβιτς, Σωτήρης Νίνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Τζιμπρίλ Σισέ, Νάτσο Σκόκο, Μεχντί Ναφτί, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδη, Ολαφ Μέλμπεργκ.
Καλύτερος προπονητής: Νίκος Νιόπλιας. «Μπορεί να είναι προσωπικό το βραβείο, αλλά για να το πάρει κάποιος θα πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλο κλαμπ και ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο κλαμπ. Είμαι τυχερός που είμαι σε μεγάλο κλαμπ και που έχω σπουδαίους ποδοσφαιριστές», δήλωσε ο Νιόπλιας.
Καλύτερη απόκρουση: Ο Γιάννης Αραμπατζής της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
Καλύτερη ασίστ: Ο Κρίστιαν Νέμεθ της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Καλύτερη δήλωση: Ο Τάσος Πάντος του Ολυμπιακού («Αν έβαζα το γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα καιγόταν το Καραϊσκάκη. Και είναι  κρίμα γιατί είναι καινούργιο γήπεδο»)
Το Fair Play: Ο Μιχάλης Σηφάκης για την (μη) αντίδρασή του στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.
Καλύτερο γκολ: Ο Θανάσης Καραγκούνης του Ατρομήτου για το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ηρακλή στο Περιστέρι.
Πρώτος σκόρερ και MVP του πρωταθλήματος: Ο Τζιμπρίλ Σισέ με 23 γκολ. «Για την επόμενη σεζόν δεν θέλω να μιλήσω. Μου αρέσει να τηρώ τις υποσχέσεις μου. Είπα θα πάρουμε πρωτάθλημα και κύπελλο και τα καταφέραμε. Είπα πως θα σκοράρω 30 φορές, σκόραρα 29 και ζητάω συγνώμη για αυτό.
»Αφιερώνω το βραβείο στους συμπαίκτες μου, γιατί για να βγω εγώ πρώτος σκόρερ έπρεπε αυτοί να αγωνίζονται και να μου δίνουν καλές πάσες. Θέλω επίσης να συγχαρώ τους Έλληνες παίκτες και τους εύχομαι το καλύτερο για το παγκόσμιο κύπελλο», τόνισε ο Γάλλος σούπερ σταρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...