Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή του 68ου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, ενώ επί ποδός πολέμου βρίσκεται και η Αστυνομία για να κυλήσουν ομάλά τα πάντα, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν από 23.500 οπαδοί της κάθε ομάδας. Για την κάθοδο των θεσσαλονικέων θα είναι ισχυρή η παρουσία της Τροχαίας σε όλα τα σημεία της Εθνικής Οδού, ενώ προσωρινά άνοιξαν και τα Τέμπη.

Μέτρα ασφαλείας έχουν παρθεί ακόμα και στην Θεσσαλονίκη, καθώς δειγματοληπτικός έλεγχος θα γίνεται στα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους οπαδούς του Άρη στην Αθήνα, πριν ξεκινήσουν από την συμπρωτεύουσα. Eκτεταμένος έλεγχος θα γίνει και στις Αφίδνες, και οι φίλαθλοι συνοδεία αστυνομικής δύναμης θα μεταβούν στο χώρο στάθμευσης του ΟΑΚΑ, στο οποίο θα γίνεται νέος εκτεταμμένος έλεγχος προς όλους – τόσο στον χώρο επίδειξης των εισιτηρίων όσο και πριν την είσοδο στις κερκίδες του σταδίου.

O προπονητής του Παναθηναϊκού Νίκος Νιόμπλιας παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είναι το φαβορί, δεδομένου άλλωστε ότι έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα της πρόσφατης κατάκτησης του πρωταθλήματος, ενώ ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ του Αρη ζήτησε από τους παίκτες του το κύπελλο για να κάνουν ένα «δώρο στον κόσμο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...