Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

«Σφήνα» της ΤΣΣΚΑ για Σπανούλη, αντίο Πέκοβιτς στον ΠΑΟ

Μιλάνο, Ιταλία
Την ώρα που ο Βασίλης Σπανούλης δείχνει να αφήνει τον Παναθηναϊκό με προορισμό τον Ολυμπιακό, η πλευρά του παίκτη γνωστοποίησε ότι εδώ και τέσσερις μέρες έχουν σταματήσει οι επαφές με τους Πειραιώτες. Επίσης αναφέρθηκε ότι η υπόθεση δεν είναι τελειωμένη υπέρ των «ερυθρόλευκων», αλλά αντίθετα γερά στο παιχνίδι έχει μπει μία άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, η οποία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Παράλληλα υποστηρίχθηκε ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι απόλυτα σεβαστή και το «τριφύλλι» δεν πρέπει να θεωρείται αουτσάιντερ. Σίγουρα πληροφορίες που θολώνουν ακόμα περισσότερο τα νέρα, δίνουν νέα παράταση στην αγωνία, αλλά τουλάχιστον αποκλείουν έναν μνηστήρα.

Και αυτός είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία απέσυρε την πρόταση της, κάτι που ωστόσο ήταν αναμενόμενο, λόγω του ότι είχε δώσει χρονικό περιθωρίο στον Σπανούλη για να απαντήσει. Παράγοντας που όπως αποδείχθηκε λειτούργησε εις βάρος της βασίλισσας.

Αντίο από Πέκοβιτς...

Νέο σέντερ πρέπει να αρχίσει να αναζητά ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και ο Παναθηναϊκός. Η συμφωνία του Νίκολα Πέκοβιτς με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς ήταν γνωστή, όμως, υπήρχαν κάποιες ελπίδες να συνεχίσει ο Μαυροβούνιος στο «τριφύλλι». Ωστόσο, με δηλώσεις του στον Τύπο της Σερβίας, παραδέχτηκε ότι είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα στο ΝΒΑ και έβαλε «ταφόπλακα» στις όποιες πιθανότητες ήταν υπέρ της παραμονής του στους «πράσινους».

«Θεωρώ ότι ο κάθε παίκτης έχει την επιθυμία και τη φιλοδοξία να κάνει το επιπλέον βήμα στη καριέρα του και για μένα ήρθε αυτή η ώρα. Θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, το ΝΒΑ. Πέρασα δύο εκπληκτικές σεζόν στο Παναθηναϊκό. Έμαθα πάρα πολλά και βελτιώθηκα περισσότερο ως παίκτης αλλά θέλω να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Η Μινεσότα μου έκανε μια πρόταση που με τίποτα δεν μπορούσα να αρνηθώ και την προσεχή σεζόν θα μετακομίσω στο ΝΒΑ», σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι δεν πρόκειται να μετακομίσει από τώρα στις Η.Π.Α.

«Θα επιστρέψω πάρα πολύ σύντομα γιατί θέλω να είμαι παρών στη προετοιμασία της εθνικής μου ομάδας, που ξεκινάει τη Κυριακή», ενώ για το πότε θα μεταβεί οριστικά στην Μινεσότα, απάντησε ότι: «Στα τέλη Σεπτεμβρίου θα μετακομίσω μόνιμα για να ενσωματωθώ στη νέα μου ομάδα».

Στο κόλπο για τον «Σάρας» η Αρμάνι Μιλάνο

Όσο ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μένει ελεύθερος, οι προτάσεις αυξάνονται και τα μεταγραφικά σενάρια πληθύνονται.

Σύμφωνα με λιθουανικό δημοσίευμα ο έμπειρος πλέι μέικερ έχει μπει στο στόχαστρο της Αρμανί Μιλάνο και εντός των επόμενων ημερών οι διοικούντες της σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να τους καταθέσουν επίσημη πρόταση.

Στο άρθρο αναφέρεται ακόμα ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ προσφέρει στον Σάρας διετές συμβόλαιο έναντι 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ υπογραμμίζεται πως ο Λιθουανός προέρχεται από τη χειρότερη χρονιά της καριέρας του.

Όπως και αν έχει πάντως ο 33άχρονος σούπερ σταρ θα περιμένει την πρόταση του Παναθηναϊκού και ανάλογα με αυτή θα κινηθεί στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...