Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Η Πάτρα φέρνει ...γούρι στην Κέρκυρα


Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο φαίνεται πως φέρνει γούρι στην Κέρκυρα, η οποία 3 εβδομάδες μετά τον θρίαμβο της στην Πάτρα νίκησε εκεί και τον Ατρόμητο με 3-1. Ο Γερμανός Έπσταϊν (ΦΩΤΟ) στο 26' και 52' και ο Τσίγκας στο 58' έβαλαν τα γκολ, ο Περόνε μείωσε στο 65' για τον Ατρόμητο.

Ο Ατρόμητος έκανε αισθητή την παρουσία του μονάχα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή του. Η Κέρκυρα επέλεξε την τακτική των αντεπιθέσεων και εκ του αποτελέσματος αλλά και της εικόνας του αγώνα δικαιώθηκε αυτή η επιλογή του Μπάμπη Τεννέ. Προηγήθηκε στο 26' με το θεαματικό γκολ του Έπσταϊν και στη συνέχεια ανέλαβε ...δράση ο Κωνσταντόπουλος με τρεις σωτήριες επεμβάσεις μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο ίδιο μοτίβο περίπου και το δεύτερο ημίχρονο με την Κέρκυρα να εκμεταλλεύεται στις αντεπιθέσεις την αμυντική ανυπαρξία του Ατρόμητου και με δυο γκολ στο πρώτο τέταρτο να ανεβάζει στα ...ύψη τον δείκτη του σκορ (3-0). Το μόνο που κατάφερε ο Ατρόμητος ήταν να μειώσει με τον Περόνε, αλλά ουσιαστικά στο ματς δεν “μπήκε” ξανά, ούτε και με την είσοδο του Σαγκανόφσκι και αλλαγή στη διάταξη από τον Δώνη σε 4—3-3.

Η Κέρκυρα διαχειρίστηκε άψογα την κατάσταση και διαφύλαξε με άνεση τη διαφορά στο σκορ, ενώ στο τέλος οι οπαδοί της αποθέωσαν τους παίκτες και ιδίως τον Έπσταϊν. Ο Γερμανός, “δανεικός” από τον Ολυμπιακό στην Κέρκυρα, αποδεικνύεται λίρα εκατό για τους Κερκυραίους με τα 3 γκολ που έχει σημειώσει ως τώρα στο πρωτάθλημα, παίζοντας σε θέση αριστερού χαφ-εξτρέμ. 
Το φιλμ του αγώνα
8' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Περόνε πραγματοποίησε παράλληλη σέντρα, ο Καμαρά προ κενής εστίας δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.26' ΓΚΟΛ (1-0).  Ο Φλαβίνιο έκανε κούρσα από αριστερά, έστρωσε στον Έπσταϊν, ο οποίος πέρασε δύο παίκτες και τον Μιχαηλίδη και άνοιξε το σκορ για την Κέρκυρα.28' Ο Μπρίτο σέντραρε, ο Καμαρά στο πρώτο δοκάρι, πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε.30' Σε φάουλ του Περόνε, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της Κέρκυρας. 32' Ο Περόνε από καλή θέση σούταρε,  αλλά ο Κωνσταντόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. 45' Ο Μπρίτο σούταρε δυνατά από το σημείο του πέναλτι, όμως ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά.52' ΓΚΟΛ (2-0). Ο Γκουστάβο έβγαλε σέντρα προς τον Έπσταϊν και αυτός με απευθείας σουτ πέτυχε το 2-0.58’ ΓΚΟΛ (3-0).  Ο Τσίγκας με έξυπνο σουτ μέσα από την περιοχή, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μιχαηλίδη και πέτυχε το τρίτο τέρμα της Κέρκυρας.65’ ΓΚΟΛ (3-1).  Ο Περόνε με γυριστή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Σαρμιέντο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντόπουλου.74’ Σε σουτ του Καμαρά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της Κέρκυρας.88’ Από εκτέλεση κόρνερ ο Φαβάλι έπιασε καρφωτή κεφαλιά, όμως ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε.
ΣΚΟΡΕΡ: 26’, 52’ Έπσταϊν, 58’ Τσίγκας-65’ ΠερόνεΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Επστάιν-Μπρίτο, Σφακιανάκης
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Μαϊστόροβιτς, Παρασκευαΐδης, Μακρής, Στολτίδης, Καλαντζής (62’ Ιωάννου), Φλαβίνιο, Έπσταϊν (71’ Γιάνντσης), Τσίγκας (76’ Λαμπρόπουλος). ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπαζίνσκι, Μελισσάς (56’ Σαγκανόφσκι), Σαμπού, Ολιβεϊρα (66’ Σκόνδρας), Μπρίτο, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο (79’ Σφακιανάκης), Φαβάλι, Περόνε, Καμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...