Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Οι 28 τυχεροί θεατές των γηπέδων της Superleague!

ForthnetImage via WikipediaΔιπλά εισιτήρια διαρκείας παρέλαβαν από Καταστήματα Forthnet,

14 τυχεροί συνδρομητές Forthnet & Nova, για να απολαύσουν την αγαπημένη τους ομάδα στο πρωτάθλημα της Superleague.

Οι τυχεροί προέκυψαν μετά από κλήρωση* που πραγματοποίησαν η Forthnet, η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών, μαζί με τη Nova, την πρώτη “High Definition” ψηφιακή δορυφορική τηλεόραση στην Ελλάδα, στο πλαίσιο διαγωνισμού με έπαθλο 14 διπλά εισιτήρια διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες, των εξής ομάδων του Ελληνικού Πρωταθλήματος Superleague: ΑΕΚ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Εργοτέλης, Ηρακλής, Καβάλα, Κέρκυρα, Λάρισα, Ολυμπιακός Βόλου Πανιώνιος, Πανσερραϊκός, ΠΑΟ , ΠΑΟΚ.

Οι 14 τυχεροί συνδρομητές, που παρέλαβαν τα εισιτήριά τους από τα πλησιέστερα σε αυτούς Καταστήματα Forthnet, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα και να «γευτούν» τη μαγεία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τα Καταστήματα Forthnet που υποδέχτηκαν τους τυχερούς νικητές, για να τους παραδώσουν το «έπαθλό» τους, είναι τα Καταστήματα Κερατσινίου, Καισαριανής, Συντάγματος, Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, Θήβας, Καβάλας, Σερρών, Κέρκυρας, Ηρακλείου & Ρεθύμνου Κρήτης.

130 Καταστήματα Forthnet βρίσκονται σε περισσότερες από 60 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας στους καταναλωτές πρωτοποριακές και οικονομικές υπηρεσίες broadband & συνδρομητικής τηλεόρασης Nova, ασυναγώνιστα προϊόντα τεχνολογίας, αλλά και δυνατότητες συμμετοχής σε ενέργειες που προσφέρουν διασκέδαση και έντονες συγκινήσεις.

* Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2010. Ο διαγωνισμός αφορούσε όλους τους ενεργούς συνδρομητές υπηρεσιών Forthnet, Nova ή Forthnet & Nova μαζί, πανελλαδικά, που συμμετείχαν μέσω αποστολής sms την περίοδο 20/8 – 20/9/2010.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...