Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ολοκληρώθηκε η πώληση της Λίβερπουλ

O John Henry  και ο Tom Werner, τα νέα αφεντικά
Μετά την άρση των ασφαλιστικών μέτρων από το δικαστήριο του Τέξας, στο οποίο είχαν προσφύγει οι Τομ Χικς και Τζορτζ Ζιλέτ, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η εξαγορά της Λίβερπουλ από τη New England Sports Ventures.

«Η NESV ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά της Λίβερπουλ. Η NESV θέλει να εκφράσει την ειλικρινή ευγνωμοσύνη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας για την προσπάθειες που έκανε για λογαριασμό του συλλόγου και των οπαδών», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της αμερικάνικης εταιρείας, ενώ ο ιδιοκτήτης της, Τζον Χένρι, δήλωσε:

«Εκ μέρους όλης της εταιρίας, θέλω να εκφράσω πόσο περήφανοι νιώθουμε που είμαστε οι νέοι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ. Δεσμευόμαστε για επιτυχίες. Ο σύλλογος έχει μια πετυχημένη ιστορία με νίκες και σήμερα οι οπαδοί της Λίβερπουλ να ξέρουν πως αυτή την προσέγγιση είναι αυτό που θέλουμε να φέρουμε σε αυτή την τεράστια ομάδα».

Το συνολικό ποσό που θα διαθέσει η NESV για την εξαγορά φτάνει τα 300 εκ. λίρες, εκ των οποίων τα 270 προορίζονται για να αποπληρωθεί το χρέος του συλλόγου στη Royal Bank of Scotland.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...