Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ολυμπιακός Βόλου κατά ΟΠΑΠ

Δεν θα υπογράψει “καμία σύμβαση αποικιακού χαρακτήρα” η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου που εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΟΠΑΠ με αφορμή το σχέδιο σύμβασης του Οργανισμού με τις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα και της Β' Εθνικής.

Από τον Ολυμπιακό Βόλο τονίζουν ότι επιστρέφουν “ως απαράδεκτο” το σχέδιο σύμβασης και καλούν τους προέδρους της Σούπερ Λίγκα και της Ένωσης να πάρουν θέση.

Το κείμενο της ανακοίνωσης:

“Σήμερα λάβαμε ένα σχέδιο σύμβασης από την ΟΠΑΠ ΑΕ, το οποίο και επιστρέφουμε ως απαράδεκτο. Είναι δε απορίας άξιο το σκεπτικό αυτών των ανθρώπων, αυτού του οργανισμού, που με τις ενέργειες και τις αποφάσεις τους, θέτουν σε κίνδυνο τις σχέσεις ΟΠΑΠ και Super League, αλλά και γενικότερα τις σχέσεις τους με το σύνολο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Σκοπίμως άλλωστε μέχρι σήμερα, δύο μήνες μετά την έναρξη όλων των πρωταθλημάτων, δεν έχει υπογραφεί καμία σύμβαση.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν θα υποκύψει στον «εκβιασμό» και δεν θα υπογράψει καμία σύμβαση αποικιακού χαρακτήρα. Καλεί δε το πρόεδρο της Super League κ. Ευάγγελο Mαρινάκη, τον πρόεδρο της Football League κ. Σπύρο Καλογιάννη και το σύνολο των ομάδων να πάρουν θέση και να προστατέψουν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, από ενέργειες που το οδηγούν σε ομηρία από τους κάθε είδους διορισμένους και περαστικούς υψηλόμισθους.

Ελπίζουμε η ΟΠΑΠ ΑΕ να αλλάξει νοοτροπία και να βρεθεί αμοιβαία λύση για το καλό του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και της ΟΠΑΠ ΑΕ. (Προφανώς σας διαφεύγει ότι πολύ σύντομα το μονοπώλιο τελειώνει)”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...