Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Εγκώμια Κατσουράνη για Φετφατζίδη

Το εγκώμιο του Γιάννη Φετφατζίδη έπλεξε Κώστας Κατσουράνης, χαρακτηρίζοντας τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού σπάνιο φαινόμενο. Παράλληλα ο διεθνής αμυντικός μέσος τόνισε ότι η Εθνική θα κυνηγήσει την πρώτη θέση που τη στέλνει απευθείας στα τελικά του EURO 2012.

Ο Κατσουράνης με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 είπε
:

Για τον Φετφατζίδη: «Εγώ δεν τον ήξερα, τον έζησα από κοντά αυτές τις μέρες. Είναι κάτι σπάνιο, η Ελλάδα έχει να βγάλει τόσα χρόνια κάτι ανάλογο και για μένα το ακόμη πιο σπάνιο είναι το πόσο σοβαρός είναι και πόσο μυαλό έχει μέσα και έξω από το γήπεδο».

Για την Εθνική: «Θα κυνηγήσουμε την πρώτη θέση μέχρι τέλους και θα δούμε. Νομίζω μία από τις δυο θέσεις, η δεύτερη οδηγεί στα μπαράζ, θα την πάρουμε. Σε γενικές γραμμές προσπαθούμε να γίνουμε ακόμη πιο πολύ ομάδα, όταν καταφέρουμε όλοι μαζί να αμυνθούμε θα είμαστε ακόμη καλύτεροι ενώ όταν παίξουμε ακόμη πιο καλά επιθετικά θα κάνουμε και περισσότερες φάσεις».

Για τις αλλαγές που έχουν γίνει στην ομάδα: «Δεν είμαι ο αρμόδιος να μιλήσω, νομίζω ότι ο κάθε προπονητής έχει τα δικά του πιστεύω, τις δικές του αρχές, οι προπονητές συνήθως διαφέρουν. Αυτός ο προπονητής προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία, η οποία και είναι λίγο-πολύ γνωστή».

Για τα πέναλτι με το Ισραήλ: «Δε νομίζω πως ήταν πέναλτι. Η φάση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καθαρή. Η πρώτη φάση που έχουμε επαφή, υπάρχει πέναλτι τη στιγμή της επαφής, η επαφή όμως δεν ήταν για να ρίξει τον παίκτη. Κατάλαβα πως θα τον βρω και έτσι έκοψα τη φορά του ποδιού μου, απλά για να τον σταματήσω. Έκανε θέατρο. Μπορούσε να δώσει πέναλτι τη στιγμή της επαφής. Αλλά η επαφή δεν ήταν δυνατή, γιατί δεν έβαλα δύναμη».

Για τον Τζιόλη: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Αλέξανδρο, άλλωστε όλοι την αφιερώσαμε. Να γυρίσει δυνατός, ήταν μια δύσκολη στιγμή για κάθε ποδοσφαιριστή».

Λεμονής: «Γίνεται λάθος με τον Φετφατζίδη»


«Μεγάλο λάθος», χαρακτήρισε την μεγάλη προβολή του Τύπου στα κατορθώματα του Γιάννη Φετφατζίδη, ο Τάκης Λεμονής. «Έχει καταπληκτικά χαρακτηριστικά. Αλλά σε κάποια κακή στιγμή θα γράψουν ότι πήραν τα μυαλά του αέρα και θα του κάνει κακό», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ενώ υποστήριξε ότι η πρόκριση στα τελικά του Euro 2012 θα κριθεί ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κροατία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τάκης Λεμονής στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 και στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό:

-Για τον τρόπο παιχνιδιού της Εθνικής ποδοσφαίρου και εάν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις με αυτό της εποχής Ρεχάγκελ:

«Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε συγκρίσεις στον τρόπο παιχνιδιού. Αυτό που μετρούσε και μετράει είναι να κάνεις νίκες. Αυτό είναι το ζητούμενο. Ένα πράγμα πρέπει να επισημάνουμε.

Ο τρόπος παιχνιδιού και οι φιλοσοφία δεν διαφέρουν πάρα πολύ, ανάμεσα στον Ρεχάγκελ και στον Σάντος. Ο Σάντος είναι ένας προπονητής του οποίου οι ομάδες δεν είναι επιθετικές. Στην Εθνική αυτό της πάει ειδικά όταν πηγαίνει σε μεγάλες διοργανώσεις. Το θέμα είναι το πόσο θα μπορούμε να περάσουμε τα εμπόδια με τις θεωρητικά μικρότερες ομάδες».

-Για το παιχνίδι με το Ισραήλ:

«Το Ισραήλ είναι μια καλή ομάδα. Είχε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πλάνο, μας πίεσε στην άμυνά μας και αναγκαστήκαμε να παίζουμε για ένα διάστημα με βαθιές μπαλιές. Ανησύχησα στην ισοφάριση, αλλά αντιδράσαμε σχεδόν αμέσως. Αν περνούσε χρόνος, θα υπήρχε πίεση και άγχος και το παιχνίδι θα ήταν ρουλέτα».

-Για τον Φετφατζίδη:

«Δυστυχώς γίνεται μεγάλο λάθος αυτή τη στιγμή. Ναι μεν, έχει καταπληκτικά χαρακτηριστικά σαν ποδοσφαιριστής και κάνει καταπληκτικά πράγματα. Αλλά γιατί όμως να τον ονομάζουμε Μέσι και να θέτουμε ένα ταβάνι πολύ υψηλό.
Έχει ώριμο παιχνίδι, και ξέρει πότε θα χρησιμοποιήσει την ντρίμπλα και πότε όχι. Πιστεύω όμως ότι είναι λάθος η προβολή αυτή. Είναι ένα παιδί που θα βλέπει σήμερα τα πρωτοσέλιδα και θα αντιλαμβάνεται τη μεγάλη διαφορά με πέρσι. Σε κάποια κακή στιγμή θα γράψουν ότι πήραν τα μυαλά του αέρα και θα του κάνει κακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...