Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Α1 Μπάσκετ: Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 109-55

Ole - Ole - Oleee! Panathinaikos in the final ...Image by greekadman via FlickrΑλλη μια επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στην Α1 με θύμα του αυτή τη φορά τον Πανιώνιο, τον οποίο και συνέτριψε με το επιβλητικό 109-55.
Στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου απόγευμα των Φώτων βρέθηκαν, όπως αναμενόταν, μόλις 3.000 φίλοι των πρασίνων, όμως αποζημιώθηκαν από το θέαμα που τους προσέφερε η ομάδα τους. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έπαιξαν κατά διαστήματα εντυπωσιακό μπάσκετ και δίκαια έφτασαν στην τελική επικράτηση.
Ο Πανιώνιος άντεξε μόλις για ένα τρίλεπτο, μέχρι το σημείο όπου ο δείκτης του σκορ έδειχνε 8-7. Οι γηπεδούχοι με ένα σερί 15-0 πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και στη συνέχεια δεν έδωσαν κανέναν περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους.
Ιστορία, εν τω μεταξύ, έγραψε ο αρχηγός του τριφυλλιού, Δημήτρης Διαμαντίδης, καθώς έσπασε το ρεκόρ των 1264 ασίστ στην καριέρα του στην Α1, που μέχρι και πριν από το παιχνίδι κρατούσε ο Αγγελος Κορωνιός.
Στο ματς την πρώτη του εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του έκανε και ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος πέρασε στη θέση του Τσαρτσαρή στο 6' και καταχειροκροτήθηκε.
Τα δεκάλεπτα: 32-14, 58-24, 86-44, 109-55
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...