Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

BINTEO: Πρωταθλήτρια Ισπανίας η Μπαρτσελόνα

AUGUST 19, 2009 - Football : Lionel Messi of B...Image via WikipediaΗ Μπαρτσελόνα με το βαθμό της ισοπαλίας που πήρε στην έδρα της Λεβάντε κατέκτησε το 21ο πρωτάθλημα στην ιστορία της και τρίτο συνεχόμενο με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο.

Μπορεί η Λεβάντε να ισοφάρισε γρήγορα το γκολ του Κεϊτά στο 27ο λεπτό με τον Καϊσέδο στο 41', όμως δεν υπήρχε περίπτωση η Μπαρτσελόνα να χάσει αυτό το παιχνίδι και την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον 21ο της τίτλο. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα κράτησαν αυτόν τον πολύτιμο βαθμό μέχρι το σφύριγμα της λήξης, που βρήκε τους ένα κουβάρι αμέσως μόλις έβαλε τη σφυρίχτρα στο στόμα του ο διαιτητής.

Όπως ήταν λογικό οι φίλοι της Μπάρτσα βγήκαν στους δρόμους της πόλης, ενώ αρκετοί ήταν ήδη εκεί και παρακολουθούσαν τον αγώνα από τεράστιες γιγαντοοθόνες που είχαν τοποθετηθεί στις πλατείες. Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ζήτησαν με επίσημη ανακοίνωση από τον κόσμο να μην παραβρεθεί στο αεροδρόμιο της πόλης, όμως αυτοί σιγά να μην τους άκουγαν και περίμεναν υπομονετικά την αποστολή.

Πάντως την κούπα θα την δουν την ερχόμενη Κυριακή στο ματς με την Λα Κορούνια, όταν και θα γίνει η επίσημη απονομή του εικοστού πρώτου τίτλου της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.


Barcelona celebration by kokoretsi
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...