Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΠΑΟ: Αύξηση χωρίς... μετόχους!

Ο χρόνος πιέζει και οι πολυμετοχικοί βαδίζουν στο… «μέτοχοι – αμέτοχοι», αφού ακόμη παραμένει άγνωστο το τι θα προκύψει από την ΑΜΚ. Τα πρώτα στοιχεία δεν είναι θετικά, ενώ οι πωλήσεις παικτών φαντάζει πλέον μονόδρομος.

Την Παρασκευή εκπνέει η προθεσμία των μετόχων να για τα 15 εκ. ευρώ που έχουν συμφωνηθεί να μπουν σαν ΑΜΚ. Τα ποσά που θα μπουν όμως θα φανούν από Δευτέρα και στις 17 Μαΐου που έχει προγραμματιστεί η γενική συνέλευση θα δρομολογηθούν περεταίρω εξελίξεις.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, δεν φαίνεται να υπάρχει ανταπόκριση. Ακόμη κι αν υπήρχε η πληροφόρηση ότι κάποιοι θα «τιμήσουν» την αύξηση ΜΚ (Γ.Βαρδινογιάννης, Π.Γιαννακόπουλος, Α.Πολέμης), τα ποσά αυτά δεν θα ξεπεράσουν το 1 εκ. ευρώ, καθώς αυτό θα είναι το ποσό που τους αναλογεί. Σε κάθε περίπτωση, όπως προαναφέρθηκε, αυτό θα γίνει γνωστό τη Δευτέρα 9 Μαΐου όταν οι τράπεζες δώσουν στη δημοσιότητα τους λογαριασμούς, και τότε θα ξέρουμε ποιος από τους μετόχους έβαλε χρήματα και πόσα.

Ο Γ.Βαρδινογιάννης έχει αποφασίσει να μην βάλει περισσότερα από το 30 % που του αναλογεί, ενώ Π.Γιαννακόπουλος και Α.Πολέμης έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι θα συμμετάσχουν κανονικά. Όσο για τον Α.Βγενόπουλο, έχει τονίσει ότι δεν προτίθεται να μπει στην αύξηση. Ο Ν.Πατέρας έχει ακόμη κλειστά τα χαρτιά του και είναι άγνωστο το τι θα αποφασίσει να πράξει.

Ο Παναθηναϊκός είναι πλέον υποχρεωμένος να βαδίσει σε σφιχτή οικονομική πολιτική, όπως έχει τονιστεί πολλάκις, και αυτό είναι αναπόφευκτο. Επομένως, αναγκαστικά θα γίνουν πωλήσεις παικτών και από τα χρήματα που θα μαζέψουν θα κινηθούν για φτηνές λύσεις στο μεταγραφικό παζάρι.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...