Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΑΕΚ: Τοτσέ, Ντεσπότοβιτς και Νίνο

Tους αντικαταστάτες των Ισμαελ Μπλάνκο και Ναμπίλ Μπαχά αναζητούν στην ΑΕΚ, αφού η Ενωση μένει με τους Λυμπερόπουλο και Νάτσο Σκόκο (αν φυσικά συνεχίσει στην Ενωση και δεν πουληθεί).
Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Αρναρ Γκρέταρσον έχει ήδη αρχίσει να κινείται προς την κατεύθυνση ενίσχυσης της γραμμής κρούσης της Ενωσης και εξετάζει ήδη πολύ σοβαρά 3 περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στη Σεγούντα Ντιβισιόν. Εννοείται πως πρόκειται για λύσεις προσιτές και εφικτές σε οικονομικό επίπεδο για την ΑΕΚ.

Πρόκειται για τους Τοτσέ, Ντεσπότοβιτς και Νίνο. Οι δυο πρώτοι μένουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους (Καρταχένα και Χιρόνα) και ο τελευταίος μετά τον υποβιβασμό της Τενερίφη στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας θα επιδιώξει να αποδεσμευτεί ως ελεύθερος από την ομάδα στην οποία αποτελεί ίνδαλμα για τους οπαδούς. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Ισλανδός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ να ταξιδέψει μέχρι την Ισπανία στο άμεσο μέλλον για να τσεκάρει την περίπτωση του παίκτη που έχει ξεχωρίσει από τις παραπάνω τρεις που έχουν προταθεί στην Ενωση… Η «Εξέδρα» σας παρουσιάζει κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Πηγή: exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...