Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ηρακλής: «Βροντερό» μήνυμα στήριξης

Περισσότεροι από 15.000 οπαδοί του Ηρακλή έδωσαν βροντερό «παρών» στο συλλαλητήριο που έγινε στην πλατεία Αριστοτέλους.

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή διαμαρτυρήθηκαν για ακόμη μια φορά για τη μη αδειοδότηση της ομάδας τους και μεταξύ του πλήθους ήταν ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ο οποίος πέρασε το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας.

Η κατάσταση στο συλλαλητήριο δεν ξέφυγε σε καμία στιγμή, με τους φιλάθλους του Ηρακλή να φωνάζουν πολλά συνθήματα και να έχουν πανό συμπαράστασης για την ομάδα τους.

Οι οπαδοί του Ηρακλή φώναξαν αρκετά συνθήματα, πολλά μάλιστα ήταν υβριστικά κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, ενώ ανήρτησαν και πολλά πανό. «Κάτω τα χέρια από τον Ηρακλή» και «103 χρόνια εκτός κατεστημένου» ήταν τα πιο χαρακτηριστικά.

Αρχικά, θέση στο βήμα πήρε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Κωνσταντίνος Γωγάκος, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Συνεχίζουμε τον αγώνα, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Μετά, στην εξέδρα ανέβηκε ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Ελπίζουμε στη δικαίωση. Θα τα καταφέρουμε στο τέλος».
Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, είπε μεταξύ άλλων: «Θα περάσουμε το μήνυμά μας. Θέλουμε το άνοιγμα των φακέλων στη Βουλή».
Κατόπιν, στην ειδική εξέδρα ανέβηκε και ο Βασίλης Χατζηπαναγής, που έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας λέγοντας ότι: «Ο Ηρακλής θα σωθεί και θα ξαναγίνει αυτός που ήταν».

Τέλος, ο εκπρόσωπος των φιλάθλων, Στέφανος Σωτηρόπουλος, είπε: «Κανένας Πιλάβιος και κάνενας υπάλληλος της ΕΠΟ δεν μπορεί να μας ρίξει, όταν μιλάει ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής των τελευταίων 50 ετών».

Αμέσως μετά το τέλος της συγκέντρωσης στην Αριστοτέλους, η ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωση που εξεδωσε αναφέρθηκε στην συμβολή του κόσμου. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

"Το πρώτο βήμα για την δικαίωση του ΗΡΑΚΛΗ μας, κόντρα στην απολύτως άδικη και αδιαφανή απόφαση της ΕΠΟ, έγινε απόψε, στην πλατεία Αριστοτέλους. Ο κόσμος του ιστορικότερου Συλλόγου αυτής της χώρας μίλησε, με μία παρουσία, σημείο αναφοράς, ως προς τον όγκο, την μαζικότητα, τον παλμό, το πάθος και, πάνω από όλα, το φίλαθλο πλαίσιο στο οποίο κνήθηκε το μεγαλειώδες 'κυανόλευκο' συλλαλητήριο.
Συγχαρητήρια σε όλους. Συγχαρητήρια στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ μας. Ο δρόμος της μεγάλης δικαίωσης άνοιξε διάπλατα..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...