Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

O ΣΟΥΠΕΡ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ MEGA!

Barcelona's Lionel Messi was voted as man of t...Image via Wikipedia Η ώρα της  μεγάλης ρεβάνς έφτασε. Ο σούπερ ημιτελικός του Champions League που αναμένεται να καθηλώσει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο είναι μόνο στο MEGA! Την Τρίτη 3 Μαΐου οι δύο κορυφαίες ομάδες του πλανήτη διεκδικούν την πρόκριση στον τελικό του Γουέμπλεϊ:
    -    Στις 21:45 δείτε τον αγώνα ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, σε απευθείας μετάδοση από τη Βαρκελώνη. Τον αγώνα περιγράφουν ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Αλέξης Σπυρόπουλος.  
Μέσι εναντίον Ρονάλντο και Μουρίνιο εναντίον Γκουαρντιόλα στον αγώνα που θα μπορούσε να ήταν ο τελικός της διοργάνωσης. Από τις 21:00 η εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE», με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, ακολουθεί το «τρίτο ημίχρονο» του μεγάλου ματς της βραδιάς, με αναλυτικό ρεπορτάζ.
Καλεσμένοι  στο στούντιο για να σχολιάσουν, είναι ο άσος του πρωταθλητή Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης, λίγες ημέρες μετά την μεγάλη φιέστα της κατάκτησης του τίτλου από τους «ερυθρόλευκους», ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σαμπράκος. 
Tην Τρίτη  3 Μαϊου, η μεγάλη μάχη για την πρόκριση στον τελικό του Champions League, είναι μόνο στο MEGA. 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...