Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Σύρραξη στο ΟΑΚΑ!

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και του Άρη «αρπάχτηκαν» έξω από τη φυσούνα, ενώ έπεσαν και μερικές... ψιλές!


Στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, τα αίματα άναψαν μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν επεισόδιο μπροστά στη φυσούνα, όπου ακολούθησε σύρραξη και για περίπου δύο λεπτά η κατάσταση... ξέφυγε! Καντέ, Bιτόλο, Κουίνσι, Σεϊταρίδης και άλλοι παίκτες των γηπεδούχων ήταν έξαλλοι και μάλιστα η ένταση συνεχίστηκε και στη συνέχεια στα αποδυτήρια.

Αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού τα είχαν με τον Γιαννιώτα για την αντίδρασή του στην φάση της αποβολής. Ο παίκτης του Άρη ξεκίνησε τον καυγά με τον Σπυρόπουλο και στη συνέχεια μπήκαν και οι υπόλοιποι, ενώ λάδι στη φωτιά έριξε άτομο της ασφάλειας των φιλοξενούμενων, που μπήκε στον καυγά και έβριζε όποιον έβρισκε μπροστά του. Τα ρατσιστικά σχόλια που φέρεται να έκανε προς τον Κουίνσι πάντως διαψεύδονται από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο ίδιος στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από τον Δημήτρη Γόντικα.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...