Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Πήρε το «εισιτήριο» ο Ηρακλής Ψαχνών

Ο Ηρακλής Ψαχνών

Την Βέροια θα αντιμετωπίσει ο Ηρακλής Ψαχνών στην επόμενη φάση, καθώς κέρδισε με 2-1 στην παράταση τον Παναιγιάλειο


Ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε με 2-1 στην παράταση (1-1 στην κανονική διάρκεια) επί του Παναιγιάλειου, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Επόμενος αντίπαλος της ομάδας της Εύβοιας στην δεύτερη φάση είναι η Βέροια στις 25 Σεπτεμβρίου.

Η ομάδα της Εύβοιας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε για να ανοίξει το σκορ, κάτι που κατάφερε με το μακρινό σουτ του Μαλάουι (34') να κάνει το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 73ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Παπαχρήστου, ο Γκούμας έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-1, σκορ με το οποίο έκλεισε η κανονική διάρκεια, με συνέπεια το παιχνίδι να οδηγηθεί στην παράταση. Εκεί οι δύο ομάδες είχαν ως στόχο το τέρμα που θα έδινε την πρόκριση στην επόμενη φάση, και αυτό το πέτυχε ο Ηρακλής Ψαχνών με την κεφαλιά του Μπακομήτρου (118').

Σημειώνεται πως στο 75ο λεπτό αποβλήθηκε από τον διαιτητή Παπαγεωργίου ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Νίκος Κουρμπανάς λόγω έντονων διαμαρτυριών.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Πουρής, Στουρνάρας, Παλαιολόγου, Τζανής, Λάμπρου, Τσιμόντζι, Μπακομήτρος, Κοιλιάρας, Σπανός (46' Ντελέκος), Επιτροπάκης (119' Γκεμίσης), Τριανταφύλλου (63' Κρητικός).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ανδρούτσος, Παπαχρήστος, Αγουρίδης (65' Σκαρτσίλας), Ιωάννου, Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας, Μπούνας, Γκούμας (91' Μαυρόπουλος), Αλεξάντροβιτς (46' Ρεκλείτης), Λαζανάς, Φλίγκος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...