Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Champions League: Βασίλισσα στην Πόλη η Ρεάλ - ΟΛΑ τα αποτελέσματα

Η επίδειξη δύναμης της Ρεάλ Μαδρίτης στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Γαλατασαράι, την οποία συνέτριψε με 6-1 και η νίκη της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο «Ανοέτα» επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ, ήταν τα αποτελέσματα που ξεχώρισαν στις αποψινές αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Στον 1ο όμιλο και στο «Όλντ Τράφορντ» η Μπάγερ Λεβερκούζεν ισοφάρισε στο 54΄ με τον Ρόλφες το γκολ του Ρούνεϊ (22΄), αλλά στη συνέχεια δέχθηκε τρία γκολ (70΄ Ρούνεϊ, 59΄ Φαν Πέρσι, 80΄ Βαλένσια), πριν μειώσει στο 88΄ με τον Τοπράκ στο τελικό 4-2, στο ντεμπούτο του Ντέιβιντ Μόιες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια ώρα, η Σαχτάρ του Μιρτσέα Λουτσέσκου άλωνε το Σαν Σεμπαστιάν νικώντας τους Βάσκους της Σοσιεδάδ με 2-0, χάρις σε ισάριθμα γκολ του Άλεξ Τεϊσέιρα στο 65ο και 87ο λεπτό.

Στον 2ο όμιλο, η Ρεάλ έστησε... «πάρτι» στο «Αλί Σαμί Γεν» υποχρεώνοντας τη Γαλατασαράι σε μια από τις βαρύτερες εντός έδρας ήττες στην ιστορία της. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «κέρασε» τους Τούρκους ένα... χατ-τρικ για να γιορτάσει την ανανέωση του συμβολαίου του (63΄, 66΄, 90΄+), ο Μπενζεμά πρόσθεσε άλλα δύο (54΄, 81΄) , ενώ ο Ίσκο είχε ανοίξει το σκορ στο 33΄, απέναντι στη «Γαλατά» που πέτυχε το γκολ της «τιμής» με τον Ουμούτ Μπουλούτ στο 84΄.

Στην πρωτεύουσα της Δανίας η Γιουβέντους δεν κατόρθωσε να κάμψει τη σθεναρή αντίστταση της Κοπεγχάγης, με τους πείσμονες Δανούς να αποσπούν ισοπαλία (1-1) από την πρωταθλήτρια Ιταλίας. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γιόργκενσεν στο 14ο λεπτό, για να «σώσει» το βαθμό ο Κουαλιαρέλα ισοφαρίζοντας στο 54΄.

Στον 3ο όμιλο, που ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό, η Μπενφίκα πέρασε ένα ευχάριστο βράδυ στο «Λουζ», επικρατώντας με άνεση της Άντερλεχτ με 2-0. Οι Πορτογάλοι «καθάρισαν» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, σημειώνοντας γρήγορα το πρώτο γκολ με τον Τζούρισιτς στο 4ο λεπτό και διπλασιάζοντας με τον Λουϊζάο στο 30ο.

Στον 4ο όμιλο, τα φαβορί Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι είχαν εύκολο έργο απέναντι στις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βικτόρια Πλζεν, αντίστοιχα. Οι Βαυαροί νίκησαν στο «Αλιάντς Αρένα» τους Μοσχοβίτες με 3-0, χάρις στα γκολ των Αλάμπα (4΄), Μάντζουκιτς (41΄) και Ρόμπεν (68΄), ενώ η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι πέρασε από την Τσεχία με το ίδιο σκορ και «εκτελεστές» τους Τζέκο (48΄), Τουρέ (53΄) και Αγουέρο (58΄).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...