Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Μασάντο, ο 13ος!

Με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΣ, ο Πάουλο Μασάντο έγινε ο 13ος παίκτης του Ολυμπιακού που έχει βάλει γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και πλέον συμβαίνει το εξής εντυπωσιακό: από τους ερυθρόλευκους που αγωνίζονται στα χαφ και στην επίθεση έχουν σκοράρει όλοι εκτός από τον Ιμπαγάσα, ο οποίος όμως έχει παίξει μόλις 28 λεπτά


Δεν έχουν βάλει γκολ στο πρωτάθλημα ο Σέποβιτς και ο Εντινγκά, αλλά και αυτοί έχουν βρει δίχτυα, στο Κύπελλο με τον Φωκικό!


Συγκεκριμένα:Ο Μήτρογλου έχει βάλει 14 γκολ, ο Σαβιόλα 8, ο Κάμπελ 6, ο Βάις 4, ο Τσόρι και ο Μανιάτης από 3, ο Φουστέρ και ο Ολαϊτάν 2 και από ένα οι Μασάντο, Σάμαρης, Γιαταμπαρέ.

Ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα δεν παίρνει γκολ φέτος από τους αμυντικούς του, αφού μόνον ο Μανωλάς και ο Χολέβας έχουν βάλει γκολ (ένα ο καθένας) στη φετινή σεζόν.

Με νίκη στη Ριζούπολη το Σάββατο ο Ολυμπιακός: Κάνει το ρεκόρ του καλύτερου ξεκινήματος, ξεπερνώντας την επίδοση του ΠΑΟ το 1961, καθώς θα φτάσει στις 16 νίκες και μία ισοπαλία. Φτάνει στα 30 ματς εκτός έδρας αήττητος, καταρρίπτοντας το ρεκόρ της περιόδου 1972-74.

Αλλά και θα έχει τη μεγαλύτερη διαφορά από τον δεύτερο στο φινάλε πρώτου γύρου, ξεπερνώντας το +9 που είχε ο ΠΑΟ από τον ΟΦΗ το 1994.

Με τα δύο γκολ που δέχτηκε από τον ΠΑΣ, ο Ολυμπιακός έχει παθητικό 6 τερμάτων στο πρωτάθλημα, ακριβώς όσα και η Λιλ στη Γαλλία. Με 7 είναι πίσω τους η Ρόμα στην άτυπη μάχη για την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης.

pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...