Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Στο ρελαντί ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Εργοτέλη

Με γκολ των Κάμπελ, Ολαϊτάν και Ντομίνγκες ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-0 τον Εργοτέλη στο Καραϊσκάκη για την 13η αγωνιστική της Super League 

 
Την 12η νίκη του σε 13 παιχνίδια σημείωσε ο Ολυμπιακός, που συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του και οδηγεί με ασφάλεια την κούρσα του πρωταθλήματος (στο +9 από τον ΠΑΟΚ, που παίζει αύριο στα Γιάννινα). 


Η ομάδα του Μίτσελ δεν φόρτσαρε σε κανένα σημείου του αγώνα, αλλά καθάρισε το παιχνίδι από το α' μέρος. Ο Κάμπελ άνοιξε το σκορ στο 3' και ο Ολαϊτάν στις καθυστερήσεις έγραψε το 2-0. Στην επανάληψη και ενώ ο Εργοτέλης δεν μπόρεσε να είναι το ίδιο ανταγωνιστικός όπως στο α' 45λεπτο, οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν ένα ακόμα γκολ με τον Τσόρι Ντομίνγκες, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Τραυματιστηκε ο Μανιάτης, δοκιμή με Κάμπελ φουνταριστό έκανε στο τέλος ο Μίτσελ.

Ενα γκολ στην αρχή του ημιχρόνου, ένα στο τέλος και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Ο Μίτσελ έκανε πολλές αλλαγές, θέλοντας να ξεκουράσει τους επιβαρημένους παίκτες του, αλλά παρ' όλα αυτά ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα να καθαρίσει από νωρίς. Εστω κι αν δεν έβγαλε ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από πίεση και κλέψιμο έξω από την περιοχή του Εργοτέλη ο Σαβιόλα έστρωσε στον Κάμπελ και αυτός με ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ στο 3'. Ανάλογο ήταν και το δεύτερο γκολ με τον Σάμαρη να πιέζει, να κλέβει και να χρίζει σκόρερ τον Ολαϊτάν, που στις καθυστερήσεις διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο μεσοδιάστημα ο Ολυμπιακός δεν δημιούργησε άλλες ευκαιρίες και ο Εργοτέλης μετά το 15' κέρδισε μέτρα στον αγώνα. Οι κρητικοί, στους οποίους ακυρώθηκε γκολ του Ρομάνο για χέρι, επιτίθονταν μονοδιάστατα με το ζευγάρι Μπαντιμπαγκά-Μπονγκ να έχει πολλές μονομαχίες και τον Ρομάνο να σημαδεύει λίγο άουτ στην καλύτερη φάση των γηπεδούχων στο 22'. Στα δυσάρεστα του α' μέρους ο τραυματισμός του Μανιάτη στον αστράγαλο, που ανάγκασε τον Μίτσελ να τον αντικαταστήσει με τον Σάμαρη.

Σε χαμηλό τέμπο κύλησε και το β' μέρος, με την διαφορά ότι ο Εργοτέλης πλέον δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα να παλέψει το ματς, όσο στο α' ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και μόλις ανέβαζε ρυθμό έφτανε κοντά σε κάποιο γκολ. Ο Αθανασίου είπε "όχι" σε κοντινό πλασέ του Σαβιόλα στο 52', ο Βάις στο 59' έχασε μία ακόμα ευκαιρία να διευρύνει το σκορ, αλλά στο 62' ο Ντομίνγκες δεν αστόχησε. Ο αργεντίνος σούταρε, η μπάλα κόντραρε ξεγελώντας τον Αθανασίου και οι ερυθρόλευκοι έγραψαν το 3-0.

Με το τρίποντο ήδη εξασφαλισμένο, ο Μίτσελ βρήκε την ευκαιρία να κάνει και δοκιμές σχετικά με την κορυφή της επίθεσης και με δεδομένη την απουσία του Μήτρογλου. Ο ισπανός χρησιμοποίησε τον Κάμπελ ως φουνταριστό. Ο κοσταρικανός δεν βρήκε χώρους για να απειλήσει, αλλά οι ερυθρόλευκοι το έκαναν μέσω μακρινών σουτ, κυρίως του Μασάντο, που πήρε χρόνο συμμετοχής. Τελικά δεν άλλαξε τίποτα και ο Ολυμπιακός πρόσθεσε στο ρελαντί τρεις ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...