Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Συνάντηση Αδαμίδη-Κανελλόπουλου για το πλάνο λαϊκής βάσης

Θετικός στην εφαρμογή του πλάνου του Τάκη Κανελλόπουλου για την μετατροπή της ΠΑΕ ΑΕΚ σε εταιρεία λαϊκής βάσης φέρεται να είναι ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της «Ένωσης» θα συναντηθεί την ερχόμενη εβδομάδα με τον πρώην αντιπρόεδρο για να μιλήσουν για το σχέδιό του.

Αλλωστε, η θέση της διοίκησης της ΑΕΚ στην είδηση που αποκάλυψε η εφημερίδα Εξέδρα ήταν πως υπάρχει ανυπομονησία για την εφαρμογή του μοντέλου που έχει ως απαραίτητο συστατικό την ενεργοποίηση του κόσμου της ομάδας. «Είναι δεδομένη η θέση της διοίκησης σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. Κάθε προσπάθεια που γίνεται με σκοπό την ενεργοποίηση του κόσμου της ΑΕΚ για να ασχοληθεί με την αγαπημένη του ομάδα ενεργά κρίνεται και είναι απόλυτα θετική» δήλωσε ο Σταύρος Αδαμίδης που είναι ενήμερος εδώ και καιρό για το όραμα του «Τιτάνα».
Στη συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα θα γίνει συγκεκριμένη κουβέντα γύρω από το μοντέλο λειτουργίας μίας τέτοιας οργάνωσης και τις προϋποθέσεις συμμετοχής του κόσμου σε αυτή.
Μάλιστα, ο Τάκης Κανελλόπουλος έχει αποφασιστεί να δώσει το «παρών» στην έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας στις 23 Απριλίου.
Σε αυτή θα παρουσιάσει ουσιαστικά το σχέδιο δημιουργίας εταιρείας λαϊκής βάσης και προφανώς θα επισημάνει ότι είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη ιδέα της πλειονότητας των φίλων της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...