Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Η ΚΑΕ ΑΕΚ μπήκε στο «άρθρο 99» και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον της

Φάνταζε ακατόρθωτο, ωστόσο η ΑΕΚ πλέον μπορεί να αισθάνεται σαφώς πιο άνετα μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών να ικανοποιήσει το αίτημα της για υπαγωγή στο «άρθρο 99». Πλέον η Ένωση έχει τακτοποιημένα τα χρέη της και έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται την επιστροφή της εκεί όπου της αρμόζει, καθώς πλέον ανοίγονται νέα μονοπάτια, όχι όμως μόνο για αυτή!
Είναι η πρώτη φορά που μία ομάδα κατορθώνει κάτι τέτοιο και φυσικά η πεπατημένη οδός αναμένεται να ακολουθηθεί και από άλλες ομάδες με σημαντικά χρέη. Τι εστί υπαγωγή στο «άρθρo 99» για την ΑΕΚ;
Αποπληρωμή των χρεών (3 εκατομμύρια ευρώ) σε δόσεις με χρονικό περιθώριο 2  χρόνων σε όσους έχουν τελεσίδικες αποφάσεις για αυτά που τους οφείλονται. Κατά αυτό τον τρόπο ο δικέφαλος θα έχει την ευκαιρία με 50-60.000 ευρώ το μήνα να βγάλει από πάνω του το βάρος όλων των χρεών που έχει.

Έλευση Κοζώνη τον Μάιο
Ο Μπομπ Κοζώνης είχε επισημάνει στον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μπάμπη Καραμανλή κατά τη διάρκεια της παραμονής του δεύτερου στις Η.Π.Α πως δεν πρόκειται απλώς να βάλει ορισμένα χρήματα τώρα προκειμένου διευκολύνει προσωρινά τον «δικέφαλο».
Αντίθετα είχε τονίσει πως θέλει να μπει κανονικά στην ομάδα και τον Μάϊο πρόκειται να υπάρξει συνάντηση με τον Γιάννη Φιλίππου στην Ελλάδα, όπου και θα ξεκινήσουν ουσιαστικά οι διαπραγματεύσεις με τον μεγαλόμετοχο της ΚΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...