Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ και ο Κουτσιανικούλης κόντρα στην Καβάλα

Η διατήρηση του πλεονεκτήματος εν όψει των πλέι οφ, αποτελεί τον βασικό στόχο του ΠΑΟΚ στις δύο αγωνιστικές που απομένουν. Ο Δικέφαλος υποδέχεται την Κυριακή την Καβάλα στο γήπεδο της Τούμπας, όπου ο Φερνάντο Σάντος είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, λόγω και των απουσιών.
Πέραν τούτου όμως, ο πορτογάλος προπονητής θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη ακολούθησε το ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης και φυσικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Αυτή απαρτίζεται από τους Χαλκιά, Κρέσιτς, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Τσιρίλο, Εντίνιο, Φιλομένο, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Βερόν, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, είναι δεδομένο ότι ο Κώστας Χαλκιάς που θα υπερασπιστεί στην εστία του ΠΑΟΚ. Στο κέντρο της άμυνας θα συνεργαστούν οι Τσιρίλο, Μαλεζάς, ενώ στα άκρα το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθούν οι Λίνο, Αραμπατζής.

Η απουσία του Πάμπλο Γκαρσία, επαναφέρει τον Γιώργο Φωτάκη στον άξονα της μεσαίας γραμμής, δίπλα στον Βίκτορ Βιτόλο. Ο Βλάνταν Ιβιτς θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ολιβιέ Σορλέν. Δεξιά θα τοποθετηθεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ ο Εντίνιο θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...