Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε Σισέ και Σαριέγκι

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ Τζιμπρίλ Σισέ και Γιόσου Σαριέγκι υπήρξε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού της Μεγάλης Πέμπτης. Το συμβάν προήλθε από μια διχογνωμία σε ένα γκολ στο οικογενειακό δίτερμα, με τον Νίκο Νιόπλια να στέλνει τους παίκτες του στα αποδυτήρια, όπου έληξε και η υπόθεση.
Κατά την διάρκεια του διπλού ο Τζιμπρίλ Σισέ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ και ο Γάλλος αντέδρασε για την υπόδειξη αυτή. «Όχι δεν είναι, δεν είναι» φώναζε ο φορ των «πρασίνων». Σε εκείνο το σημείο ο Σαριέγκι που ήταν στην αντίπαλη ομάδα απάντησε σε υψηλούς τόνους, οι δύο τους για αρκετή ώρα αντάλλαξαν βρισιές.

Τα ευχάριστα νέα πάντως για τον Νίκο Νιόπλια ήρθαν από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα σε αντίθεση με τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος έκανε αποθεραπεία επειδή είχε αγωνιστεί για 90 λεπτά στο All Star Game τη Μεγάλη Τετάρτη.
Ατομικά προπονήθηκαν Σπυρόπουλος και Δάρλας, για τους οποίους εκφράζονται ελπίδες πως θα προλάβουν τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...