Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Μαυρομάτης κατά Προσαλίκα με αφορμή τις εκλογές

Επίθεση στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Στέλιο Προσαλίκα έκανε το μέλος του Δ.Σ Αχιλλέας Μαυρομάτης και πιθανός αντίπαλος στις επερχόμενες εκολογές, με αφορμή την στροφή 360 μοιρών που υπήρξε στο θέμα των εκλογών. Μάλιστα χαρακτήρισε το Δ.Σ της Παρασκευής μια κακοστημένη θεατρική παράσταση.
Αναλυτικά ο κ.Μαυρομάτης τόνισε:
«Η συνεδρίαση της 9ης Απριλίου στο ΔΣ της ΕΟΠΕ ήταν μια κακοστημένη θεατρική παράσταση που έπληξε ακόμη περισσότερο την αξιοπιστία του Συμβουλίου και του αθλήματος.

Ο Στέλιος Προσαλίκας, αφού μετά την καταψήφιση του διοικητικού απολογισμού στην Γενική Συνέλευση της 6ης Μαρτίου, δεσμεύτηκε μπροστά σε 220 σωματεία για διενέργεια εκλογών εντός τριμήνου, κρύφτηκε ως δήθεν μειοψηφών πίσω από την πλειοψηφία των ελεγχόμενων από τον ίδιο συμβούλων για να δικαιολογήσει την αθέτηση του λόγου του για μια ακόμη φορά.

Αν αυτό δεν ήταν προσχεδιασμένο, ο ίδιος θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί αμέσως. Ευτυχώς όμως δεν μπορεί να ξεγελάσει πλέον κανέναν, παρά τις προσπάθειες του. Η διοίκηση της ΕΟΠΕ δεν διαθέτει πλέον τη δημοκρατική νομιμοποίηση των σωματείων του αθλήματος και η μοναδική απόφαση που έπρεπε να λάβει το ΔΣ ήταν η άμεση προκήρυξη εκλογών, σύμφωνα με τη δέσμευση που έγινε αναντίρρητα δεκτή από την Γενική Συνέλευση. Ο Προσαλίκας και οι φίλοι του με το να μην τηρήσουν την παραπάνω δέσμευση βάζουν το άθλημα σε περιπέτειες και φέρουν στο ακέραιο την ευθύνη για τις αμφίβολης νομιμότητας που λαμβάνονται στο εξής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...