Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Εκτός προπόνησης για προληπτικούς λόγους έμεινε ο Μπατίστ

Ο εφετινός Παναθηναϊκός έχει ταλαιπωρηθεί από ουκ ολίγους τραυματισμούς. Αυτή τη φορά στο απουσιολόγιο του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς βρέθηκε - πλην του Μάρκους Χέισλιπ - το όνομα του Μάικ Μπατίστ, δημιουργώντας νέους πονοκεφάλους στον Σέρβο τεχνικό.
Ο Μπατίστ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο και έμεινε για προληπτικούς κυρίως λόγους εκτός της προπόνησης της Τετάρτης, ωστόσο για ακόμα μία φορά φέτος ο «Ζοτς» δεν μπόρεσε να έχει στην προπόνηση όλους τους παίκτες του. Τουλάχιστον τόσο ο Χάισλιπ όσο και ο Μπατίστ πρόκειται να επιστρέψουν άμεσα στις επάλξεις. Ο άλλοτε άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όμως η αποθεραπεία του βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Αναφορικά τώρα με την προπόνηση, το μενού περιείχε στίβο το πρωί και μπάσκετ το απόγευμα, με την προετοιμασία να ξεκινά με... βιντεοθεραπεία και μελέτη του Πανιώνιου, προσεχούς αντιπάλου του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» θέλουν ακόμα ένα ροζ φύλλο και παράλληλα να προσφέρουν όμορφο θέαμα σε όσους πιστούς προσέλθουν το Σάββατο(10/4, 18:45, ΣΚΑΪ) στο ΟΑΚΑ.
Tα εισιτήρια με Πανιώνιο
Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έχοντας στο πρόγραμμά του την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (Σάββατο 10 Απριλίου, 18.45, ΣΚΑΪ) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ.
Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση διατίθενται από τη θύρα 10 στο γήπεδο Απόστολος Νικολαϊδης έως και την Παρασκευή από τις 10π.μ. ως τις 8μ.μ. Θα υπάρξει ανακοίνωση για τις ώρες διάθεσης των εισιτηρίων την ημέρα της αναμέτρησης. Εισιτήρια διατίθενται και από το PAO SHOP (Εμπορικό κέντρο Καμάρες, Χαρ. Τρικούπη 127, Νέα Ερυθραία / ώρες λειτουργίας καταστημάτων).
Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας για τη θύρα 46, για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη θύρα 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...