Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μάριτς» αποκάλυψε ο Ντανίλοβιτς

Η Παρτιζάν Βελιγραδίου έχει καταφέρει να διαπρέψει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις της στην Euroleague και ως εκ τούτου ο πρόεδρος της ομάδας, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς είναι ιδιαίτερα ευτυχής. Ο ισχυρός άνδρας των «γκρόμπαρι» μίλησε στη «Novosti» για την πορεία της ομάδας του, τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Αλεξ Μάριτς.
«Όταν προκριθήκαμε στο Τοπ – 16 είπαμε ότι πρόκειται για μεγάλη επιτυχία και φτάσαμε μέχρι το Final 4. Oλα αυτά χωρίς αμφιβολία είναι πολύ σημαντικά, αλλά δεν πάμε στο Μπερσί για να χάσουμε. Δεν πρόκειται να πούμε 'ωραία, φτάσαμε στο Final 4 και τελειώσαμε'. Θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Εάν θα αρκεί να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό ή να κατακτήσουμε το τρόπαιο, δεν υπάρχει λόγος να ασκήσουμε πίεση. Κανείς δεν παίζει για να χάσει.

»Εδώ που φτάσαμε, πάμε για το καλύτερο δυνατό. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και θα δούμε στο τέλος τι πετύχαμε. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το Final 4», σημείωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε αναφερόμενος στο αν αξίζει η Παρτιζάν μόνιμο συμβόλαιο στη διοργάνωση:
«Η Παρτιζάν πιστεύω ότι δικαιούται συμβόλαιο τύπου Α. Είναι κάτι το ρεαλιστικό με τα αποτελέσματα που έχει φέρει τα τελευταία χρόνια και με τις επιτυχίες της. Με την Euroleague όμως, ποτέ δεν ξέρεις. Το σπίτι της Παρτιζάν είναι η Χάλα Πιονίρ και θα επιδιώξουμε την αύξηση της χωρητικότητας κατά 2.000-3.000 θέσεις. Από άποψη κερδών πάντως, η Μπεογκράντσκα Αρίνα, είναι πιο συμφέρουσα». 
Aναφορικά με το αν η Παριζάν θα διατηρήσει τον κορμό του δυναμικού της, απάντησε : «Θέλουμε να συνεχίσουν στην ομάδα ο ΜακΚάλεμπ και ο Ρόμπερτς. Οι προτάσεις μας θα κατατεθούν σύντομα, αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.
»Οι οικονομικές μας δυνατότητες είναι περιορισμένες. Τον Μάριτς όπως έχει γίνει γνωστό, τον θέλει ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί. Ο Βέσελι θα πάει στο ντραφτ και θέλει να παίξει στο ΝΒΑ».
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...