Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Ο Εργοτέλης σφράγισε την παραμονή του και τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Εργοτέλης επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Παγκρήτιο στάδιο, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκ. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δεν κατάφερε να φύγει από την Κρήτη με ένα θετικό αποτέλεσμα και σε συνδυασμό και με τους υπόλοιπους αγώνες, υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Β' Εθνική.
Υπεροχή και προβάδισμα για Εργοτέλη
Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου ανέλαβαν από το ξεκίνημα τα ηνία του αγώνα και με κινητήριους μοχλούς τους Ρομάνο και Λεάλ, έφταναν με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Ζαφειρόπουλου. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου προσπαθούσε να ισορροπήσει την αναμέτρηση, με τους Αράς και Σίσιτς να απειλούν με μακρινά σουτ τον Δασκαλάκη.
Η υπεροχή των κρητικών απέφερε καρπούς στο 37'. Ο Λεάλ βρέθηκε τετ α τετ με τον Ζαφειρόπουλο, μετά από ωραία κάθετη πάσα του Μπούντιμιρ, πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ και άνοιξε το σκορ για τον Εργοτέλη. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων και για δεύτερο γκολ, το ημίχρονο έληξε με το αποτέλεσμα στο 1-0 υπέρ της ομάδας της Κρήτης.
Κλείδωσε νίκη και παραμονή ο Εργοτέλης
Επεισοδιακό ήταν το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Οι παίκτες του ΠΑΣ καθυστέρησαν να εμφανιστούν στον αγωνιστικό χώρο, για να ξεκινήσει το δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα οι τρεις διαιτητές του αγώνα να αποσυρθούν στα αποδυτήρια. Ωστόσο, μετά από δέκα λεπτά καθυστέρηση, το παιχνίδι στο Παγκρήτιο ξεκίνησε κανονικά.
Αυτή η αναστάτωση ευνόησε, όπως φάνηκε, τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 49' έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Αράς έκανε μία σέντρα σουτ από δεξιά, ο Δασκαλάκης βρισκόταν εκτός θέσης, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Εργοτέλη, για το 1-1 του ΠΑΣ.
Ωστόσο, οι πανηγυρισμοί των παικτών του Αναστόπουλου δεν κράτησαν πολύ, καθώς έξι λεπτά αργότερα ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε πέναλτι υπέρ των κρητικών, για χέρι του Στάθη σε προσπάθεια του Λεάλ. Ο ουρουγουανός ευστόχησε στο πέναλτι και έδωσε, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, εκ νέου το προβάδισμα στον Εργοτέλη, 2-1 στο 57'.
Στην συνέχεια, ο Αναστόπουλος έκανε πιο επιθετικό τον ΠΑΣ, με τις αλλαγές που πραγματοποίησε, ωστόσο ο Αγιαξ της Ηπείρου όχι μόνο δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δέχτηκε και τρίτο γκολ στο 88`.
Ο Βερπακόφσκις βρήκε τον Φραγκουλάκη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Ζαφειρόπουλο και έγραψε το 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...