Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Ευχάριστα νέα για τον Γουέιν Ρούνεϊ έδειξαν οι εξετάσεις

Ευχάριστα ήταν τα νέα από τον τραυματισμό του πρώτου σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, καθώς όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος στην επίσημη ιστοσελίδα του η «ζημιά» στον αστράγαλο δεν είναι τόσο σοβαρή. «Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν έχει υποστεί κάταγμα και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει μία ελαφρά κάκωση συνδέσμων στον αστράγαλο», ήταν η επίσημη ενημέρωση των «μπέμπηδων».
Όσο για το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Ρούνεϊ, αυτό θα γνωστοποιηθεί από τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σερ Αλεξ Φέργκιουσον, σε συνέντευξη Τύπου την Μ.Παρασκευή.
Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι θα απουσιάσει από την αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Τσέλσι το Σάββατο, ενώ πιθανότατα θα μείνει εκτός και από τη ρεβάνς με την Μπάγερν για την προημιτελική φάση του Champions League.
Παράλληλα, με τη εξέλιξη αυτή δόθηκε τέλος στους φόβους που είχαν δημιουργηθεί στις τάξεις της Εθνικής Αγγλίας για μη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...