Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Δύο τελικοί για το νταμπλ, υπενθύμισε ο Νιόπλιας

Κριτική για την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς των Ιωαννίνων για το Κύπελλο Ελλάδας άσκησε ο Νίκος Νιόπλιας στους παίκτες του. Παράλληλα, τους είπε ότι έχουν μπροστά τους δυο τελικούς - με Ηρακλή και Αρη - που πρέπει να τους πάρουν για να πανηγυρίσουν το νταμπλ. Ο Νίκος Σπυρόπουλος έλαβε κανονικά μέρος και τέθηκε στην διάθεση του Κοζανίτη τεχνικού.
«Από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ κρατάμε μόνο την πρόκριση και τίποτα παραπάνω» είπε αρχικά στους παίκτες του ο Νιόπλιας, που τους επέκρινε για την αγωνιστική νοοτροπία που έδειξαν:
«Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Ως επαγγελματίες έπρεπε να αντεπεξέλθουμε καλύτερα στο παιχνίδι, παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο...».

Ο Νιόπλιας κατέληξε δίνοντας το σύνθημα για νίκες στα παιχνίδια με Ηρακλή και Αρη, ώστε να κατακτηθούν οι δύο τίτλοι:
«Έχουμε μπροστά μας δυο τελικούς. Πρώτα με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα και μετά με τον Αρη για το Κύπελλο, όπου πρέπει να τους κερδίσουμε για να πάρουμε το νταμπλ».

Η προσοχή όλων στρέφεται στο κυριακάτικο (19:00) ματς με τον Ηρακλή στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, όπου θα στηθεί φιέστα για το πρωτάθλημα, μιας και οι «πράσινοι» απέχουν μόλις έναν βαθμό από την μαθηματική κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ιατρικά έτοιμος ο Σπυρόπουλος
Ο Νίκος Σπυρόπουλος επανήλθε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων την Πέμπτη 8 Απριλίου και ιατρικά είναι έτοιμος, όμως ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα ρισκάρει πιθανότατα τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον «Γηραιό», αφού τον θέλει να τον είναι 100% έτοιμος στον τελικό του Κυπέλλου Hellas OnLine με τον Αρη στις 24 Απριλίου. Ως γνωστόν νοκ άουτ από τα υπόλοιπα ματς της σεζόν είναι ο τιμωρημένος Γιόσου Σαριέγκι.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, όσοι από τους ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν στον αγώνα με τον ΠΑΣ, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ταχύτητες και ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ασκήσεις με πάσες. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε τρείς ομάδες και να παίζουν δίτερμα εναλλάξ. Ο Δάρλας προπονήθηκε ατομικά, ενώ στη προπόνηση συμμετείχε και ο Σταμπολζίεφ από την Golden Team.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...