Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Xωρίς φιλάθλους η Λαμία κόντρα στον Ολυμπιακό

Η ΕΑΠ και η Λαμία είναι οι δυο ομάδες που... την πλήρωσαν ακριβά από τον αθλητικό δικαστή. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Λευκός επέβαλε μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στην πατρινή ομάδα, αλλά και πρόστιμο 2.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με την Λαμία, ενώ στους ρουμελιώτες δυο αγωνιστικές.
Τη συμπεριφορά του όμως στο ματς με την ΕΑΠ θα πληρώσει και ο βασικός πασαδόρος της Λαμίας, Γιάννης Χαριτωνίδης, ο οποίος τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ.
Αρκετά αυστηρές τιμωρίες όμως επιβλήθηκαν και στην ΑΕΚ, αλλά και τον πρόεδρο του Ηρακλή, Γιώργο Μανωλόπουλο με δυο αγωνιστικές και αποκλεισμό για ένα μήνα αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:

-Επιβάλλει στον εγκαλούμενο παράγοντα Γιώργο Μανωλόπουλο του σωματείου ΓΣ Ηρακλής/ΤΑΠ απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα για τη συμπεριφορά του στον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

-Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο ΓΣ Ηρακλής/ΤΑΠ έγγραφη επίπληξη για την συμπεριφορά του παράγοντά του.

-Αθωώνει τον εγκαλούμενο παράγοντα Γεώργιο Καχρή του σωματείου ΑΕΚ Αθηνών/ΤΑΠ.

-Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο ΑΕΚ Αθηνών/ΤΑΠ μία (1) αγωνιστική ημέρα κεκλεισμένων των θυρών για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του.

-Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο ΓΣ Ηρακλής/ΤΑΠ χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων του στην αναμέτρηση ΓΣ Ηρακλής - ΑΡΗΣ Μαρμούρης ΑΕ της 24/3/2010.

-Επιβάλλει στον εγκαλούμενο πετοσφαιριστή Ιωάννη Χαριτωνίδη του σωματείου ΓΣ Λαμίας/ΤΑΠ ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ για τη συμπεριφορά του.

-Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο ΓΣ Λαμίας/ΤΑΠ δύο (2) αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ για τη συμπεριφορά του αθλητή του.

-Απαλλάσσει τον εγκαλούμενο προπονητή, Γιώργο Χριστόπουλο, του σωματείου ΕΑ Πατρών Λουξ/ΤΑΠ για τη συμπεριφορά του.

-Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο ΕΑ Πατρών Λουξ/ΤΑΠ μία (1) αγωνιστική ημέρα κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του, στην αναμέτρηση ΕΑ Πατρών - ΓΣ Λαμίας της 24/3/2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...