Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Με Τζιλμπέρτο Σίλβα η Βραζιλία 3-0 τη Ζιμπάμπουε


Η Βραζιλία με τον Τζιλμπέρτο Σίλβα στην ενδεκάδα της, νίκησε σε φιλικό παιχνίδι στη Χαράρε τη Ζιμπάμπουε με 3-0, όμως… λαχτάρισε με τον τραυματισμό του τερματοφύλακα Ζούλιο Σέζαρ. Ο γκολκίπερ της Ίντερ στο 26ο λεπτό χτύπησε στη μέση και αντικαταστάθηκε από τον Χερέλιο Γκόμεζ.

Ο τραυματισμός του Ζούλιο Σέζαρ τελικά αποδείχθηκε ότι δεν είναι σοβαρός και το ιατρικό επιτελείο δεν «σελεσάο» δεν ανησυχεί. Στο αγωνιστικό μέρος του ματς, η πέντε φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια παρατάχθηκε ουσιαστικά με την ενδεκάδα που προορίζει ο Κάρλος Ντούνγκα να χρησιμοποιήσει στο Μουντιάλ και με τον μέσο του Παναθηναϊκού Τζιλμπέρτο Σίλβα να αγωνίζεται και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης.

Το σκορ άνοιξε στο 41’ ο Μπάστος με απευθείας χτύπημα φάουλ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ρομπίνιο με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα οι Βραζιλιάνοι διαμόρφωσαν στο 56’ με τον Ελάνο.

Το παιχνίδι αυτό ήταν το πρώτο των Βραζιλιάνων επί αφρικανικού εδάφους, ενώ την Κυριακή θα δώσουν στο Νταρ Ελ Σαλάμ το δεύτερο φιλικό με αντίπαλο την Τανζανία, το οποίο και θα είναι το τελευταίο πριν από την έναρξη του Μουντιάλ.

Η Βραζιλία αγωνίστηκε με την εξής ενδεκάδα: Ζούλιο Σέζαρ (26’ Χερέλιο Γκόμεζ), Μαϊκόν (46’ Ντάνιελ Άλβες), Λούσιο (46’ Λουιζάο), Τιάγκο Σίλβα, Μπάστος, Τζιλμπέρτο Σίλβα, Φελίπε Μέλο, Ελάνο, Κακά (46’ Ζούλιο Μπαπτίστα), Ρομπίνιο (65’ Νίλμαρ), Λουίς Φαμπιάνο (60’ Γκραφίτε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...