Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Στην Α' Εθνική ο Πανσερραϊκός - Διαμαρτυριες από τον ΟΦΗ


Ύστερα από ένα χρόνο απουσίας, ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στη Superleague. Tα «λιοντάρια», ναι μεν δεν κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη επί του ΟΦΗ στο μεγάλο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των play off, πλην όμως έστω και με την ισοπαλία (1-1) παρέμειναν στην κορυφή και «σφράγισαν» το εισιτήριο της παραμονής.
Πάντως, ο έχει κάθε λόγο να φωνάζει για τη διαιτησία του Σταθόπουλου, αφού ουδείς κατάλαβε γιατί ακυρώθηκε το πεντακάθαρο γκολ του Βλόνταρτσικ στο 70’. Το παιχνίδι, πάντως, είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι, όπως δύο γκολ, ένα δοκάρι, μια αποβολή, ένταση, πάθος και πολύ δυνατές μονομαχίες.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σχεδόν στο μεγαλύτερο διάστημα του ενενηντάλεπτου και ως τα μέσα της επανάληψης είχαν τα ηνία του παιχνιδιού, δείχνοντας ότι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο. Είχαν, μάλιστα, δοκάρι στο 22’ με τον Γαλανόπουλο και προηγήθηκαν στο 33’ με εξαιρετική κεφαλιά του Παπάζογλου που πέρασε την μπάλα από το μάτι της βελόνας και έδειξαν ότι κρατούσαν την άνοδο στα χέρια τους. Το γρήγορο γκολ του ΟΦΗ με το ξεκίνημα της επανάληψης (46’) με τον Ογκουνσότο, ναι μεν ξανάβαλε τους Ηρακλειώτες στο παιχνίδι, αλλά η αποβολή του Μπούρμπου που είδε δύο κίτρινες μέσα σε τρία λεπτά (50’, 53’), έγειρε και πάλι στην πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.
Πιερικός - Εθνικός 3-3
Στο άλλο, εντελώς αδιάφορο, παιχνίδι Πιερικός και ο Εθνικός ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους με το εγγλέζικο 3-3. Για τους γηπεδούχους σκόραραν ο Γκουγκουλιάς στο 35’ και στο 60’ και ο Κοντέων στο 83’, ενώ για τους Πειραιώτες δύο γκολ πέτυχε ο Σουμπίνιο στο 48’ και στο 91’, ενώ σκόραρε και ο Φαρινόλα στο 65’. Ο Εθνικός τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, αφού στο 53' αποβλήθηκε ο Καρακώστας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...