Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ικανοποιημένος από το «ελληνικό στοιχείο» στον Αρη ο Σαρόν Ντρούκερ

Ικανοποιημένος για τις τρεις μετεγγραφές που έκανε χθες και προχθές ο Άρης δήλωσε ο Ισραηλινός τεχνικός της ομάδας μπάσκετ της Θεσσαλονίκης, Σαρόν Ντρούκερ. Ο Άρης έχει συμφωνήσει με τον Κώστα Χαραλαμπίδη, τον Δημήτρη Βεργίνη και τον Φάνη Κουμπούρα, κίνηση που αυξάνει εντυπωσιακά το «ελληνικό στοιχείο» στην ομάδα, αφού υπάρχουν και οι Χατζηβρέττας, Χρυσικόπουλος, Ταπούτος, Σκορδίλης, Τσαιρέλης, Μούρτος, Χρήστος Παπανικολάου..

Όπως δήλωσε ο Ντρούκερ «Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του Άρη είχα πει ότι ήθελα η ομάδα μου να αποτελείται ως επί το πλείστον από Έλληνες παίκτες. Επιθυμούσα ο Άρης να έχει ελληνική ταυτότητα και είμαι περήφανος που το πετύχαμε. Είναι θετική εξέλιξη το γεγονός ότι η ομάδα απέκτησε πολύ καλούς και ποιοτικούς Έλληνες παίκτες. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

♦ Ο Άρης ενδιαφέρεται για τον «δανεισμό» απ' τον Ολυμπιακό του Γιοτάμ Χαλπερίν, ενώ έχει ως άλλες επιλογές και τον Σέρβο γκαρντ Μίλος Βούγιανιτς, που έπαιξε πρόπερσι στον ΠΑΟ, και τον Αμερικανό γκαρντ Κέρτις Τζέρελς, που όμως έχει υποχρεώσεις μέχρι τέλος του μήνα στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...