Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ντόνι Μακ Γκραθ: «τον καλύτερό μας εαυτό για τον ΠΑΟΚ»

O Donnie McGrath με τη φανέλα της Εθνικής Ιρλανδίας
Αισιόδοξος για την προσπάθεια που ξεκινά ο μπασκετικός ΠΑΟΚ δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός, με ιρλανδικό διαβατήριο, Ντόνι Μακ Γκραθ που χθες συμφώνησε με τους Θεσσαλονικείς. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη συμφωνία μου με τον ΠΑΟΚ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Από τη θητεία μου στο Ελληνικό πρωτάθλημα, κατάλαβα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, με παράδοση στο μπάσκετ και με το ρόστερ που θα έχουμε την επόμενη σεζόν, αντιλαμβάνομαι ότι ξεκινάμε μία σημαντική προσπάθεια για να πετύχουμε κάτι πολύ καλό», τόνισε ο Donnie McGrath, που γνωρίζει και τους τρεις Αμερικανούς της ομάδας, αλλά ιδιαίτερα τον Justin Gray...
«Έχουμε παίξει αντίπαλοι αρκετές φορές στο NCAA. Αυτός με το Wake Forest κι εγώ με το Providence. Είναι καλός παίκτης κι εύχομαι να έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία. Και τα άλλα δύο παιδιά όμως, τον Sims και τον Marshall, αν και δεν τους γνωρίζω προσωπικά, τους ξέρω σαν παίκτες και είμαι σίγουρος ότι όλοι μας, μαζί και με τους άλλους -Έλληνες και κοινοτικούς- παίκτες του ΠΑΟΚ θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα».
Για το τί μπορεί να περιμένει ο κόσμος απ' αυτόν, δήλωσε στο επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ:
«Ξέρω ότι ο κόσμος μένει περισσότερο στους πόντους, στα τρίποντα για τα οποία έχω και καλή φήμη, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Θα κάνω ότι χρειάζεται η ομάδα για να κερδίζουμε. Αυτό άλλωστε έχει και την μεγαλύτερη σημασία. Η νίκη και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δίνω πάντα ό,τι μπορώ για το καλό της ομάδας».
Για το τρίποντο που πήγε πιο... μακριά, αλλά είναι η σπεσιαλιτέ του, τόνισε:
«Ο καλός σουτέρ πάντα βρίσκει τον τρόπο να προσαρμοστεί και με την προπόνηση δεν νομίζω ότι θα είναι δύσκολο. Όλοι μας άλλωστε έχουμε κάνει κάποια εξάσκηση και παλαιότερα ακόμη προσπαθούσαμε να σουτάρουμε κι από πιο μακριά».
Και το μήνυμά του στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ;
«Είμαι ανυπόμονος να έρθω και να τους γνωρίσω από κοντά. Δεν βλέπω την ώρα που θα μπω στο αεροπλάνο και θα έρθω στην Θεσσαλονίκη, να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα και να παίξω. Και θέλω να ζήσω κι αυτή την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι, που είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Ραντεβού λοιπόν στο γήπεδο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...