Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

«Τσίμπησε» βαθμό ο Ολυμπιακός Βόλου στην Τούμπα


Ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε όρθιος στην Τούμπα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον ΠΑΟΚ. Οι Βολιώτες προηγήθηκαν στο 22ο λεπτό με ωραίο σε έμπνευσε και εκτέλεση γκολ του Μάρτιν, ενώ ο «δικέφαλος» ισοφάρισε στο 38’ με κεφαλιά του Ίβιτς.

Κουρασμένος από το ματς της περασμένης Πέμπτης παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ, όπου για δεύτερη σερί αγωνιστική έφερε ισοπαλία. Ο Παύλος Δερμιτζάκης άφησε εκτός ενδεκάδας τους Γκαρσία, Λίνο και Παπάζογλου, δίνοντας τη θέση τους στους Ελ Ζαρ (πραγματοποίησε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα), Φωτάκη και Μπουσαϊντί. Ο Ολυμπιακός Βόλου καλά στημένος με σύστημα 4-1-4-1, πρέσαρε ψηλά τον ΠΑΟΚ και κατάφερε από τα πρώτα κιόλας λεπτά να τον αφοπλίσει. Ο «δικέφαλος» αδυνατούσε να πραγματοποιήσει οργανωμένες επιθέσεις και με μακρινές μπαλιές οι Βεϊρίνια και Ελ Ζαρ προσπαθούσαν να βρουν Ίβιτς.

Οι Βολιώτες προσπαθούσαν να βγουν από την περιοχή τους με την τακτική των αντεπιθέσεων και σε μια από αυτές κατάφεραν να προηγηθούν με ένα πολύ ωραίο σε έμπνευση και εκτέλεση σουτ του Μάρτιν, ο οποίος έπιασε στον… ύπνο τον Κρέσιτς. Ο ΠΑΟΚ μετά το γκολ συνέχισε να αγωνίζεται με τον ίδιο ρυθμό και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 38ο λεπτό με κεφαλιά του Ίβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν κακό, έγινε παιχνίδι κέντρου, ενώ έλειψαν οι φάσεις μπροστά από τις εστίες των δύο τερματοφυλάκων. Ο Ολυμπιακός Βόλου έδειχνε ικανοποιημένος με την ισοπαλία και είχε μπλοκάρει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων και ουσιαστικά δεν κατάφερε να δημιουργήσει μια φάση της προκοπής.
Το φιλμ του αγώνα
4' Ο Ουμπίντες έπιασε ωραίο σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από την αριστερή συμβολή των δοκών του Κρέσιτς19' Πολύ καλή σέντρα του Μπουσαϊντί μέσα στην μεγάλη περιοχή του Βόλου, ο Ίβιτς πήρε την κεφαλιά, όμως ο Γιακούποβιτς μπλόκαρε.22’ ΓΚΟΛ (0-1). Σε μία αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Μαρτίν ξέφυγε από τον Μαλεζά και με μακρινό σουτ στην κίνηση «κρέμασε» τον Κρέσιτς, ο οποίος βρισκόταν εκτός θέσης.35’ Σε δυνατό σουτ του Σαλπιγγίδη  από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Γιακούποβιτς με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.38’ ΓΚΟΛ (1-1). Ο Φωτάκης έβγαλε καταπληκτική σέντρα στον Ίβιτς μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο Σέρβος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.59’ Ο Μάρτιν κατέβασε την μπάλα στην περιοχή και με δυνατό σουτ επιχείρησε να σκοράρει, όμως ο Κρέσιτς απέκρουσε ενστικτωδώς.85’ Ο Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέςρασε από πολλά πόδια και κατέληξε στον Παπάζογλου, ο οποίος από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ.
ΣΚΟΡΕΡ: 38’ Ίβιτς-22’ Μάρτιν.ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ελ Ζαρ, Βιεϊρίνια, Μπουσαϊντί, Κοντρέρας-Ψυχογιός, Μόνχε, Τόμας, Ζαραδούκας, Ρόκας
ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σνάουτσνερ (60’ Λίνο), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (76’ Γκαρσία), Ελ Ζαρ, Σαλπιγγίδης (60’ Παπάζογλου). ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ζαραδούκας (57’ Ρίκκα), Ρόκας (89’ Καπετάνος), Σανκαρέ, Τόμας, Ψυχογιός, Άλβαρες, Ουμπίντες, Κάστρο (65’ Μπρέσκα), Μόνχε, Μάρτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...