Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Με υπογραφή Πάντελιτς “διπλό” στις Σέρρες

Ο Ολυμπιακός χωρίς να ικανοποιήσει πέρασε νικηφόρα (1-0) από τις Σέρρρες, χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 32ο λεπτό ο Μάρκο Πάντελιτς από πάσα του Ριέρα, το πρώτο γκολ του Σέρβου επιθετικού στο πρωτάθλημα. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν και σουτ στο δοκάρι με τον Φουστέρ στο 71ο λεπτό. Δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, σημειώθηκαν επεισόδια στο κέντρο των Σερρών με τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» να προβαίνουν σε υλικές ζημιές.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με δύο αμυντικά χαφ, τους Μοϊσές και Ντουντού, με αποτέλεσμα να λείψει η δημιουργικότητα του Ιμπαγάσα και να μπλοκαριστεί από τον Πανσερραϊκό, που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα και με μοναδικό προωθημένο τον Βρούτσινα. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, καθώς αδυνατούσαν να βρουν διαδρόμους προς την περιοχή των γηπεδούχων. Γι’ αυτό το λόγοι προτιμούσαν τις βαθιές μπαλιές, οι οποίες ήταν εύκολη λεία για τους Άμο και Μαβουενέ. Μετά το 30ο λεπτό ο Ολυμπιακός προσπάθησε να παίξει από τα άκρα, τακτική που αποδιοργάνωσε την άμυνα του Πανσερραϊκού. Ωστόσο το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε από τον άξονα και με εντυπωσιακή προσπάθεια του Πάντελιτς, που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό.

Ο Πανσερραϊκός μετά το γκολ κάτι προσπάθησε να κάνει, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει αισθητά την εστία του Νικοπολίδη. Οι γηπεδούχοι είχαν διάθεση, όμως αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε καθαρό μυαλό και φορτωμένοι με άγχος προ της 3ης διαδοχικής ήττας, έκαναν λάθος επιλογές και ουσιαστικά ήταν ακίνδυνοι. Από την άλλη ο Ολυμπιακός προσπαθούσε για ένα δεύτερο γκολ και δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες πριν από την εκπνοή του ημιχρόνου.

Το θέαμα ήταν απογοητευτικό στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός είχε μια φλύαρη υπεροχή, χωρίς όμως να μπορεί να μπει στην περιοχή και να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις μπροστά από την εστία του πολύ καλού Ράντμαν. Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν για ένα δεύτεροι γκολ και λίγο έλειψε να το πετύχουν, όταν ο Φουστέρ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στο 71’. Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να βγει από την άμυνά του, όμως δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στα καρέ των «ερυθρόλευκων» και μοιραία το παιχνίδι κύλησε σε αυτό το ρυθμό που βόλευε τον Ολυμπιακό

Το φιλμ του αγώνα

23' Ο Ριέρα σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής, όμως ο Ράντμαν έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.
32' ΓΚΟΛ (0-1). Μετά από κάθετη πάσα του Ριέρα, ο Πάντελιτς βγήκε απέναντι από τον Ράντμαν και αφού επέλεξε με μεγάλο ρίσκο να τον περάσει, πλάσαρε σε κενή εστία.
40' Ωραία εκτέλεση φάουλ του Φουστέρ, ο Ριέρα πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
42’ Ο Φετφατζίδης έπαιξε το ένα-δύο με τον Φουστέρ, ο Έλληνας χαφ βγήκε μόνος του, όμως έσωσε ο Ράντμαν.
44’ Ο Τοροσίδης έβγαλε ωραία πάσα για τον Πάντελιτς, όμως το σουτ του Σέρβου απέκρουσε ο Ράντμαν.
51’ Ο Ντουντού έβγαλε ωραία μπαλιά στον Πάντελιτς, εκείνος έστρωσε στον Φουστέρ, όμως το απευθείας σουτ του Ισπανού πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ράντμαν.
71’ ΔΟΚΑΡΙ. Ο Φουστέρ με φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ράντμαν.
86' Εκτέλεση φάουλ από τον Ιμπαγάσα, ο Ρόμενταλ έπιασε απευθείας το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

ΣΚΟΡΕΡ: 32’ Πάντελιτς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λεοζίνιο, Γαλανόπουλος, Βρούτσινα-Τοροσίδης, Χολέμπας, Νικοπολίδης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Παντελιάδης, Άμο, Μαβουενέ, Κάστρο, Αμπουμπακάρι, Μπέλιτς, Λεοζίνιον (77’ Τάντιτς), Γεωργιάδης (84’ Νταλέ), Βρούτσινα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Μοϊσές,
Φετφατζίδης (69’ Ρόμενταλ), Φουστέρ (84’ Ιμπαγάσα), Ριέρα, Πάντελιτς (61’ Μήτρογλου).

Επεισόδια στο κέντρο των Σερρών

Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο των Σερρών μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και αστυνομικών δυνάμεων, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, τα οποία έλαβαν τέλος μετά από παρέμβαση ισχυρότερων δυνάμεων. Συγκεκριμένα περίπου 100 οπαδοί των «ερυθρόλευκων» προκάλεσαν υλικές ζημιές σε καταστήματα και σταθμευμένα αυτοκίνητα, κρατώντας στα χέρια τους καδρόνια και άλλα αντικείμενα. Η αστυνομία δεν προχώρησε στη σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...