Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Απόπειρα δωροδοκίας κατήγγειλε ο τερματοφύλακας των Τρικάλων

Υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας διερευνά η αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων μετά την καταγγελία που έκανε ο τερματοφύλακας της ομάδας των Τρικάλων, Χρήστος Πουρής (ΦΩΤΟ).

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, δέχτηκε πρόταση από πρόσωπο που διαμένει στη Θήβα, να έχει μειωμένη απόδοση στο σημερινό ματς Τρικάλων-Λεβαδειακού. Ο μεσάζων φέρεται να του πρότεινε 30.000 ευρώ και την υπόσχεση ότι θα πάρει μετεγγραφή σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πουρής ενημέρωσε αμέσως τόσο τον πρόεδρο της ΠΑΕ Τρικάλων, Βαγγέλη Πλεξίδα όσο και την αστυνομική διεύθυνση. Μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες ότι η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις.

Επίσης ανυπόστατη είναι η φημολογία ότι κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης. Με δηλώσεις που έκανε θεωρεί πως η υπόθεση είναι μια "σκευωρία" του προέδρου των Τρικάλων. "Ο καθένας δικαιούται 15 λεπτά δημοσιότητας. Πλέον τα βρήκαν"... είπε χαρακτηριστικά.


Στο αυτόφωρο Τρικάλων οδηγείται αύριο ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, κατηγορούμενος για απόπειρα δωροδοκίας, ύστερα από καταγγελία, που έκαναν στην Αστυνομία ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, Χρίστος Πουρής, και ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Πλεξίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...