Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ολυμπιακός: “Όχι” στο Πρωτοδικείο, εκλογές στις 5 Νοεμβρίου

Αποφεύχθηκε η λύση του Πρωτοδικείου στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και το μέλλον του θα κριθεί στις 5 Νοεμβρίου. Για την ημέρα εκείνη ορίστηκε γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου και μέσα από εκλογική διαδικασία θα προκύψει νέα διοίκηση.

Στις τρεις εβδομάδες που μεσολαβούν θα γίνει προσέγγιση τους αδελφούς Αγγελόπουλου, στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Σωκράτη Κόκκαλη, ώστε να αντιμετωπιστούν τρέχοντα προβλήματα οικονομικής φύσεως. Καθήκοντα προέδρου θα ασκεί μέχρι τότε ο Γιώργος Γλου.

Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό NOVAΣΠΟΡ FM, ο κ. Γλου αποκάλυψε ότι ήρθε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον Σωκράτη Κόκκαλη, σε μια προσπάθεια να βρεθούν χρήματα ώστε να συνεχίσει η λειτουργία των τμημάτων του Ερασιτέχνη.

«Ηρθα σε επαφή με τον Μαρινάκη, τους Αγγελόπουλους και τον Κόκκαλη για να πληροφορηθώ τη θέση και την γνώμη τους. Ο κ. Μαρινάκης μου απάντησε αμέσως και μου είπε πως πρέπει να βρεθούμε όλοι σε ένα τραπέζι και να βρούμε μια λύση. Και οι άλλοι δύο ενδιαφέρονται και θέλουν το καλό της ομάδας. Δεν πρόκειται να φτάσουμε στο πρωτοδικείο για να οριστεί διοίκηση. Είμαστε Ολυμπιακός και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο».

Τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, με σημαντικότερο αυτό του τμήματος της υδατοσφαίρισης. Οι πολίστες είναι απλήρωτοι εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, δεν έχουν αρχίσει προετοιμασία ασκώντας πίεση για να εισπράξουν ντα δεδουλευμένα, ενώ το πρωτάθλημα θα αρχίσει σε λιγότερο από ένα μήνα.

Έκκληση Θεοδωρακάκη για συστράρτευση

Στο μεταξύ ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, από την πλευρά του έκανε έκκληση να συμβάλλουν οι παράγοντες του συλλόγου, ώστε να μην καταλήξει στη λύση του Πρωτοδικείου.

Ο κ. Θεοδωρακάκης είπε στον Sentra 103,3 ότι παρόμοια κατάσταση αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός όταν αποχώρησε από την ομάδα ο Γουλανδρής στα μέσα της δεκαετίας του ’70. «Οι εποχές έχουν αλλάξει και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φθάσουμε στη λύση του Πρωτοδικείου» είπε ο βετεράνος παράγοντας των «ερυθρόλευκων» και πρόσθεσε: «Ήδη ο κ. Γλου έχει κινηθεί και έδωσε εντολή για έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ.».

Για τη σημερινή κατάντια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο κ. Θεοδωρακάκης τόνισε ότι έπαιξε ρόλο το οικονομικό πρόβλημα και ότι η διοίκηση δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα πριν συσσωρευτούν τα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...