Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι πολίστες του Ολυμπιακού

Στην πισίνα ξαναπέφτουν από την Πέμπτη οι πολίστες του Ολυμπιακού, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον προσωρινό πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γιώργο Γλου. Η παραίτηση του Γιάννη Συγγελίδη εκτόνωσε το κλίμα στην ομάδα και έτσι παίκτες και διοίκηση συμφώνησαν να ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις (ανεπίσημα αυτό έγινε από εχθές), εν αναμονή των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.

Η διοίκηση ζήτησε κατανόηση από τους παίκτες, σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για το σύλλογο, κάτι που κατανόησαν οι απλήρωτοι από πέρσι πολίστες. Μάλιστα, ο κ. Γλου τόνισε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να καταβληθεί μέρος των οφειλών μέχρι την ανάδειξη νέου προέδρου στον Ερασιτέχνη, χωρίς όμως να υπόσχεται κάτι στους παίκτες.

Μετά το ραντεβού, ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους πολίστες της ομάδας για την απόφασή τους να κάνουν αυτή τη γενναία παραχώρηση: «Παρά τις οικονομικές υποχρεώσεις του συνδέσμου προς αυτούς σε μία κρίσιμη περίοδο, συμβάλλουν στη γενικότερη προσπάθεια που γίνεται για να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός τα προβλήματα που υπάρχουν. Δείχνουν γιατί είναι πρωταθλητές και γιατί αγωνίζονται στον Ολυμπιακό».

Πλέον, ο Βαγγέλης Πάτερος και οι παίκτες του στρώνονται στη δουλειά προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Υπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα της Α1 ξεκινάει στις 6 Νοεμβρίου, ενώ μία εβδομάδα αργότερα ο Ολυμπιακός θα ριχτεί και στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ.

Χείρα βοηθείας από Μαρινάκη

Δωρεά 60.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη έκανε ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Με αυτή την κίνηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ αποφεύγεται το ενδεχόμενο να χαθούν οι ξένοι παίκτες και παίκτριες του αντρικού και γυναικείου τμήματος βόλεϊ της ομάδας.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, στην οποία μάλιστα τονίζεται ότι η βοήθεια ήταν άκρως επείγουσα, καθώς λίγες ώρες ακόμα να περνούσαν, ο Ολυμπιακός θα έχανε την προθεσμία και δεν θα μπορούσε πλέον να επικυρώσει τα δελτία, λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...