Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ολυμπιακός: Παίζει με Ξάνθη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Καλά νέα μετέφεραν οι γιατροί του Ολυμπιακού στον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα μπορέσει να αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Ξάνθη. Ο διεθνής αμυντικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Ελλάδας με το Ισραήλ την Τρίτη, ωστόσο, το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό και έτσι θα τοποθετηθεί στο κέντρο της άμυνας στο πλευρό του Όλοφ Μέλμπεργκ.

Συγκεκριμένα, ο ακτινολογικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος έδειξε ρωγμώδες κάταγμα στη μύτη. Ωστόσο, κρίθηκε ότι η σοβαρότητά του δεν είναι τέτοια που να τον αφήσει εκτός αγώνα και έτσι αναμένεται να αγωνιστεί, έστω και φορώντας προστατευτική μάσκα.

Εκτός ο Ουρτάδο

Σε αντίθεση με τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, ο Μοϊσές Ουρτάδο δεν κατάφερε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας, αν και η ατομική του προπόνηση γίνεται μέρα με τη μέρα πιο έντονη. Ο Ισπανός μέσος τόνισε, σε συνάντησή του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ότι θέλει να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται, αλλά το πιθανότερο είναι το δίδυμο των κεντρικών χαφ να απαρτίζουν οι Ντουντού και Ιμπαγάσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...