Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Κατσουράνης: «Βελτιωνόμαστε συνεχώς»

Αισιόδοξοι για τη συνέχεια της Εθνικής στα προκριματικά του EURO 2012 εμφανίστηκαν οι Έλληνες διεθνείς μετά την επικράτηση με 2-1 επί του Ισραήλ.

«Κάναμε κατάθεση ψυχής, ήμασταν πιο παθιασμένοι. Τα δώσαμε όλα και κάναμε περήφανο τον κόσμο μας πιστεύει. Ευτυχώς βάζουμε νέα παιδιά στην ομάδα και βελτιωνόμαστε συνεχώς», τόνισε ο Κώστας Κατσουράνης.

«Από την αρχή στόχος ήταν το δυο στα δυο στα ματς αυτά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε καθόλου, αλλά στο δεύτερο για 15-20 ήμασταν σε δύσκολη θέση. Το γκολ της ισοφάρισης μας ξύπνησε, αντιδράσαμε γρήγορα, βάλαμε το γκολ και αυτό ήταν καθοριστικό για μας. Είναι μια δίκαιη νίκη για μας. Από δω και πέρα παίζουμε σε κάθε ματς για την νίκη. Θέλουμε την πρώτη θέση και θα την διεκδικήσουμε μέχρι τέλος με τους Κροάτες στην έδρα μας», ήταν τα λόγια του Μιχάλη Σηφάκη.

Λάθη είδε στο παιχνίδι της Εθνικής ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. «Δώσαμε την ευκαιρία στο Ισραήλ να κάνει το παιχνίδι του, με συνέπεια να δημιουργήσει φάσεις. Κάναμε κάποια λάθη που δεν πρέπει να γίνονται, ειδικά εντός έδρας. Ωστόσο, το σημαντικότερο είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί»

Από την πλευρά των παικτών του Ισραήλ ο Σέχτερ στάθηκε στις εις βάρος της ομάδας του διαιτητικές αποφάσεις.

«Έπρεπε να μας δώσει δύο πέναλτι, το λογικό θα ήταν η ισοπαλία. Πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά αν κερδίσουμε τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια θα προκριθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...