Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Γιαούρτια και αυγά στη γενική συνέλευση της ΚΑΕ Αμαρουσίου

Ύστερα από μια επεισοδιακή γενική συνέλευση, στην οποία οπαδοί της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου, αποδοκίμασαν έντονα, κυνήγησαν και πέταξαν αυγά και γιαούρτια στους αδερφούς Μαρή, ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου (ΦΩΤΟ) εξελέγη πρόεδρος της ΚΑΕ και η διοίκηση του ερασιτέχνη πήρε (από τον Άρη Βωβό) το μάνατζμεντ.

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Μαρής, που εμφανίστηκαν ξανά ως επίδοξοι αγοραστές των μετοχών του Βωβού, δεν μπόρεσαν καν να παρευρεθούν στη γενική συνέλευση των μετόχων. Τους πήραν στο κυνήγι έξω από το κλειστό του Αμαρουσίου περίπου 150 οπαδοί, όχι για να τους κάνουν κακό, αλλά όπως έλεγαν για να τους εμποδίσουν να προβούν στην οποιαδήποτε κίνηση για την ομάδα.

Παρουσία και του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, αλλά και του μεγαλομετόχου Άρη Βωβού, ακυρώθηκε το προσύμφωνο μεταβίβασης των μετοχών στους αδερφούς Μαρή με το αιτιολογικό ότι δεν δεν τηρήθηκε κανένας όρος. “Πρώτη κίνηση είναι να κάνουμε ...απολύμανση” δήλωσε ο Κωνσταντίνου που στα τέλη της δεκαετίας του '60 (παράλληλα με το ποδόσφαιρο) έπαιξε και μπάσκετ στην ομάδα του Αμαρουσίου. Ο 63χρονος παλαίμαχος γκολκίπερ ανέλαβε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος με αντιπρόεδρο τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Κώστα Κουτσούκο. Ο Ερασιτέχνης ήρθε σε συμφωνία με τον Αρη Βωβό, προκειμένου ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ να εξοφλήσει τις μηνιαίες δόσεις προς την εφορία (12.098,92 ευρώ κάθε μήνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...