Κυριακή 8 Μαΐου 2011

2 VIDEOS: Με το δεξί ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: 2-1 τον ΠΑΟ στην Τούμπα

Ένας διαφαινόμενος θρίαμβος του ΠΑΟΚ, με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε και τις τελικές προσπάθειες (10 έναντι 2), μετατράπηκε σε αγχώδη νίκη (2-1) επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Ο «δικέφαλος» κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν σκόραρε με Αθανασιάδη (57') και Ελ Ζαρ (75'), ενώ ο κακός Παναθηναϊκός ξαναμπήκε στο ματς, μειώνοντας με τον Σισέ στο 79’.
 

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ιδανικά τα πλέι οφ, θέλοντας να κάνει ό,τι και πέρσι: να τερματίσει πρώτος και να κερδίσει την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Έφτασε τον Παναθηναϊκό στους 3 βαθμούς και πλέον πάει με φουλ ψυχολογία στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό Βόλου στο "Πανθεσσαλικό Στάδιο".
Η ομάδα του Μάκη Χάβου, που στο πρωτάθλημα είχε χάσει και τα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό με το ίδιο σκορ (1-0), μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και με τον Βιεϊρίνια να κάνει ότι θέλει από τη δεξιά πλευρά με αντίπαλο τον Ιωαννίδη, δημιούργησε αρκετές καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Αλέξανδρου Τζόρβα.
Ο 23χρονος Στέφανος Αθανασιάδης με το τέρμα που σημείωσε στο 57’ έφτασε τα 6 φετινά γκολ στο πρωτάθλημα και τα 10 συνολικά σε 32 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λίγκα, ενώ ο το δεύτερο φετινό του γκολ πέτυχε ο Μαροκινός Ναμπίλ Ελ Ζαρ στο 75’, κάνοντας το 2-0. Ο Παναθηναϊκός μείωσε στο 79’ με τον Τζιμπρίλ Σισέ, που πέτυχε το 44ο του γκολ σε 56 παιχνίδια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού!   
Μοιραίος παίκτης για τον «δικέφαλο» ήταν ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που σε δύο περιπτώσεις έχασε τα… άχαστα, με αποτέλεσμα το 2-1 να παραμείνει.

PAOK - PAO HIGHLIGHTS PRWTOY HMIXRONOY by koukos_81
Το φιλμ του αγώνα:
2’ Πρώτο σουτ στον αγώνα από τον Σισέ, αλλά δεν βρήκε στόχο.
12’ Μετά την μπαλιά του Νίνη ο Σισέ σούταρε, αλλά ο Χαλκιάς μπλόκαρε.
30’ Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τσιρίλι έπιασε ωραίο σουτ, αλλά ο Τζόρβας έπεσε και έδιωξε τη μπάλα.
32’ Ο Γκαρσία βρήκε με ωραία μπαλιά τον Αθανασιάδη, αυτός βρήκε τον Έττο, αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου κόντραρε στον Κατσουράνη.
40’ Σουτ από μακριά του Νίνη, η μπάλα πέρασε άουτ.
48’ Εκτέλεση φάουλ του Νίνη από μακριά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και έφυγε λίγο έξω από το τέρμα του Χαλκιά.
50’ Ο Σισέ γύρισε την μπάλα, αλλά η κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου πέρασε άουτ.
57’ ΓΚΟΛ (1-0): Ο Βιεϊρίνια έκανε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά, ο Βύντρα δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα και ο Αθανασιάδης με ωραίο γυριστό σουτ άνοιξς το σκορ.
75 ΓΚΟΛ (2-0): Ο Βιεϊρίνια βρήκε εξαιρετικά στον κενό χώρο τον Ελ Ζαρ και ο Μαροκινός νίκησε στο τετ α τετ τον Τζόρβα.
79’ ΓΚΟΛ (2-1): Πολύ καλή ενέργεια του Βύντρα από τα δεξιά, ξεπέρασε τον Λίνο, έβγαλε την ωραία σέντρα και ο Σισέ με κεφαλιά νίκησε τον Χαλκιά.
86’ Απίστευτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Μετά την μπαλιά του Ελ Ζαρ ο Μουσλίμοβιτς έφυγε μόνος του απέναντι από τον Τζόρβα, τον ξεπέρασε αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο Ιωαννίδης πρόλαβε.
93’ Νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, ξανά με τον Μουσλίμοβιτς που δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να νικήσει τον Τζόρβα, έπειτα από την σέντρα από τα δεξιά του Βιεϊρίνια.
ΣΚΟΡΕΡ: 57’ Αθανασιάδης, 75’ Ελ Ζαρ – 79’ Σισέ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χαλκιάς - Ιωαννίδης, Σαριέγκι 
ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Έττο (70’ Σνάουτσνερ), Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (65’ Ελ Ζαρ), Αθανασιάδης (83’ Μουσλίμοβιτς). 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Ιωαννίδης, Κατσουράνης, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο, Σιμάο (66’ Καραγκούνης), Μαρίνος (55’ Μαρίνος), Νίνης (76’ Πετρόπουλος), Χριστοδουλόπουλος, Σισέ
enet.gr

HIGHLIGHTS PAOK PAO 2-1 DEYTERO HMIXRONO by koukos_81

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...