Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

ΧΑΝΙΑ: Έφοδος της Αστυνομίας στον σύνδεσμο του ΠΑΟ μετά από επεισόδια

Έφοδος της Αστυνομίας στον σύνδεσμο του ΠΑΟ μετά από επεισόδια Έφοδο πριν από λίγη ώρα πραγματοποίησε η αστυνομία Χανίων στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο κέντρο της πόλης.

Αρχικά είχαν σπέυσει στον εξωτερικό χώρο του δημαρχείου μία διμοιρία των ΜΑΤ για τυχόν επεισόδια αφού σήμερα στα Χανιά γινόταν ο τελικός του χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και στα Βρυλίσσια.
Κατα την επιστροφή των οπαδών της ΑΕΚ από το γήπεδο πέρασαν κάτω από το κλαμπ του Παναθηναϊκού προκαλώντας την αντίδραση των ατόμων που βρίσκονταν μέσα.

Μετά από αρκετά φραστικά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και αρκετές πεταμένες πέτρες των οπαδών του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν στην ταράτσα και στις βεράντες πολυκατοικίας προς αυτούς της ΑΕΚ, απόφάσισε να παρέμβει η αστυνομία η οποία απομάκρυνε τους οπαδούς της ΑΕΚ από το σημείο.

Μετά από λίγα λεπτά και μετά την αποκατάσταση της ηρεμίας η αστυνομία αποφάσισε να κάνει έφοδο στον σύνδεσμο συλλαμβάνοντας όσα άτομα ήταν μέσα. Μέχρι αυτή την ώρα υπάρχει στο σημείο αρκετή αστυνομική δύναμη υπό των φόβο και άλλων επεισοδίων.

flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...