Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ίβκοβιτς: «Δίκαια Κυπελλούχοι αλλά τώρα… πρωτάθλημα!»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του δήλωσε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς αλλά έδωσε εντολή να σταματήσουν οι πανηγυρισμοί και όλοι να ετοιμαστούν για το πρωτάθλημα.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και η ομάδα μου δίκαια κατέκτησε τον τίτλο. Παίξαμε πολύ διαβασμένα, είχαμε εξαιρετικό ποσοστό στα δίποντα και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας μόνο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κάνοντας λάθη και χάνοντας ριμπάουντ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν συναισθηματικά άδειοι για αυτό το παιχνίδι. Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος πέρασε στο ημίχρονο από τα αποδυτήρια και μας είπε πως θα κερδίσουμε. Μας έδωσε παραπάνω ενέργεια», τόνισε αρχικά ο Ντούντα. Για την αντιμετώπιση του Δημήτρη Διαμαντίδη, που τελείωσε τον αγώνα με 2 ασίστ μόνο είπε: «Διαμαντίδης και Μπατίστ είναι το καλύτερο ζευγάρι 1-5 στην Ευρώπη. Αν ο Διαμαντίδης τελείωσε με δύο ασίστ και στο Final 4 είχε 9 ασίστ σε κάθε ματς, αυτό δείχνει ότι κάναμε καλή δουλειά».

Ο Ίβκοβιτς ρωτήθηκε για το γεγονός ότι δεν έπαιξε ο Σπανούλης: «Σκεφτόμουν τον Σπανούλη σε όλο το ματς. Ήταν σε καλύτερη κατάσταση, αλλά αποφάσισα να μην τον χρησιμοποιήσω για να προφυλάξω τον ίδιο. Η επιτυχία ανήκει σε όλους τους παίκτες και φυσικά ανήκει και στον Βασίλη. Πιστεύω πως θα είναι έτοιμος για τους ημιτελικούς με τον Άρη και τους τελικούς».

Και τώρα… πρωτάθλημα: «Πρέπει να ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε το Κύπελλο. Τώρα εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε για τα ματς με τον Άρη. Μετά, αν πάμε στους τελικούς, θα είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Ελπίζω εκεί να συνεχιστεί η ατμόσφαιρα και να έχουμε γιορτή του μπάσκετ». Τέλος ο Σέρβος προπονητής ευχήθηκε: «Ελπίζω και του χρόνου δύο ιστορικές ομάδες να παίζουν σε ένα γεμάτο γήπεδο, για να υποστηρίξουν καλύτερα οι φίλαθλοι τις ομάδες τους».
www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...